Pulkaåkning med snö i byxorna

Hellu! Soft dag.. eller ganska vi hadde prov på morronen sen har vi mest läst resten av dan.. Och på gympan Så vart de pulka åkning.. Var inte så taggad på de först så jag sprang ett varv med fredrik.. Men när vi kom tillbaka så var det fortfarande lång tid kvar på gympalektionen så vi hängde på dom andra och åkte lite pulka.. Hehe 8-9:ornas pulkaåkning är lite galen.. Folk åker över varandra, på varandra, genom varandra, åker stående, åker sälen osv osv.. Fast ingen va på min idé om att rulla ner för backen.. *sad face* Men om man bortser från kylan, snön, blött osv.. Så var det hyffsat kul i alla fall haha.
Ja det är väl vad jag har hittat på i dag.. Nu på kvällen händer inget speciellt.. Men i morron drar vi till arlanda outlet och köper grejer.. Och på söndag kan man väl hitta på nått me nån.. vi får väl se.. Men nu ska jag bara slappa och kanske kolla på nån film eller nått. Kram♥

Kommentarer
Postat av: hanna

bloglovin byte ? :)

2012-02-03 @ 15:07:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Hej hej! Jag är en tjej på 15 år som bloggar. (höhö rätt så uppenbart efteersom att ni läser bloggen..) Men jag bloggar om mitt liv och allt som ingår i det. Skriver om tipps om allt möjligt. Ska på Cosplay konvent i sommar så mitt liv kretsar ganska mycket kring det just nu. Jag är kreativ tecknar och pysslar lite. Jag älskar att skratta så det ploppar väl upp några kul youtubeklipp då och då.. Går på breakdance också. Så om typ 10 år när jag är pro så kanske ni får se lite av det också. Men jag håller på med lite allt möjligt. Så det blir rätt så stor variation på inläggen. Men ni får läsa helt enkelt. Enjoy!

Jul 2011