Ute och rastar burken

Hehe och med burken menar jag min kamera.. Jag vill verkligen ha en systemkamera.. Men anyway min lilla burk duger sålänge! Det är ganska mysigt att gå ut, lyssna på musik och fota lite. Ni borde prova.
Och det är faktiskt väldigt fint med vinter.. Fast jag längtar tills sommarn. Så nu har jag fotat nu kan snön smälta bort!
Några av mina favorit bilder. Fast sista bilden är mest för att visa att jag kan ha valt fel skor.. Så sitter och försöker få liv i fötterna mej hjälp av 2 par strumpor, sockor och tofflor.
hehe kram♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Hej hej! Jag är en tjej på 15 år som bloggar. (höhö rätt så uppenbart efteersom att ni läser bloggen..) Men jag bloggar om mitt liv och allt som ingår i det. Skriver om tipps om allt möjligt. Ska på Cosplay konvent i sommar så mitt liv kretsar ganska mycket kring det just nu. Jag är kreativ tecknar och pysslar lite. Jag älskar att skratta så det ploppar väl upp några kul youtubeklipp då och då.. Går på breakdance också. Så om typ 10 år när jag är pro så kanske ni får se lite av det också. Men jag håller på med lite allt möjligt. Så det blir rätt så stor variation på inläggen. Men ni får läsa helt enkelt. Enjoy!

Jul 2011