I survived

Haha ränker bara slänga in ett snabbt inlägg och berätta att jag lever. Japp det är sant jag överlevde den första breakdance träningen i fortsättningskursen! Tam tam. Men alla var som jag sa sjukt bra och biffiga.. Men jag lyckades gå på händer så är lite stolt i alla fall.. Och gjorde inte bort mej helt och hållet.. Bara lite.. hehe. Men det var inte så farligt som jag trodde.. Folk var schyssta och det gick hyfsat bra.. Jag är nog fortfarande sämst haha.
Men jag är sjukt trött och ska sova nu..
Natti♥

Att dansa eller inte dansa..? det är frågan...

Aaah panik.. Ska till bussen om mindre än en timme och då är det dans.. Jag ska börja på fortsättnings kursen men jag vill INTE! Jag har inte övat så mycket så alla kommer vara så mycket bättre, biffigare och blubb!
Jag vill inte längre! Så pinsamt jag kommer ju att skämma ut mej helt!
Men samtidigt så är det så sjukt kul och jag är sjukt taggad! Usch nu blev det jobbigt..
Kram♥

Vill inte...

Åh vilken lång dag.. Fast har hunnit mycket.. Pluggat, tecknat, provat balklänning, spelat osv... Så plugga är väl det ända vettiga jag har gjort i dag haha. balklännigen är till 9:ornas avslutnings bal. Jag är sjukt taggad jag har aldrig vart på bal. Och att jag är med och planerar den gör det bara ännu roligare. Jag fick en balklänning förut av min moster, så den kommer till andväning nu. Den är lång, mörk lila och jätte fin.

♥♥♥
hehe tror att jag borde anmäla mej till breakdance nu.. Terminen börjar... i morron.. Jag vill inte gå! Jag orkar aldrig öva så jag suger.. Och nu blir det fortsättnings kursen...  Det kommer vara läskiga biffar där och buhu.... Jag kommer skämma ut mej och aldrig kunna visa mej där igen... Usch.. And that's my biggest fears of tomorrow.. Men som en inte så vis man sa till mej en gång... Det är framtida Beas problem.. Haha skön filosofi..
Men nu ska jag slänga mej på sängen, läsa och lyssna på musik.
Kram♥

Just because I love it

Hellu.
haha jag vet att det var ett tag sen men tänke bara visa min mysiga tröja som jag köpte i Stockholm. Den är så varm och go.. precis som jag haha fast ne..
(haha det känns lite fjortis att stå och ta kort i spegeln sådär..Men hur ska man annars göra?)
Älskar den tröjan den är de första man tar på sej om man fryser.. H&M 50kr.
Och om ni undrar varför mitt ögonbryn ser lite konstigt ut så prövade jag att raka lite där.. Ville se hur det såg ut.. Men det passade inte och kommer nog inte att fortsätta göra det..
Haha har haft lite tråkigt och har har ni resultatet.. Den bjuder vi på.. haha
Höhö jaa..
Men jag ska nog plugga lite tills i morron så ni får ha det så gött!
kram♥

Så söt

Haha naaw hittade på facebook.
haha been there buddy..
Har får ni låten också..
kram♥

What is cosplay?

Åh skulle ju åka på nyårsläger återträffen.. Men nu är jag hemma och är sjuk istället.. Det här var ju surt..
Men mungiporna hittade upp till öronen igen när jag såg att Dom som ska till Närcon får rabatt på sj biljetter. Woop woop. Och när vi ändå snackar om cosplay... Har inte så mycket för mej så kan ju berätta lite mer om det för er som inte vet vad det är..
Cospaly kommer ursprungligen från Japan. Precis som allt annat awesome.
Cosplay är en japansk form av maskerad. Det hela går ut på att man klär ut sej till en karaktär i ett spel, film osv.. Det är oftast baserat på japansk populär kultur som tex manga och anime.. Sen får man välja själv om man köper en dräckt eller om man syr den själv. Fast om man ska vara med i cosplay tävlingar så har man stor fördel av att ha gjort den själv.
Det finns olika sorters tävlingar. Några exempel är dom som kommer finnas på Närcon.
  • Bästa Sketch – Roligast sketch vinner (ännu ej bestämt ifall detta döms av röstning, en jury eller både och)
  • Bästa Props – Här tittar en jury på en enskild, avskiljd detalj från din dräkt. Alltså ett vapen, en rustningsdel eller dyl.
  • Bästa Karaktär – Juryn kikar på vilken cosplayare som mest efterliknar sin karaktär i både utseende och personlighet.
  • Bästa Idé – Juryn bedömer vem som har kommit på smartast/roligast lösning till sin cosplay, utan att titta på hantverkskvalité.
  • Bästa Hantverk – Motsatsen till det ovanstående, här kikar juryn bara på ditt hantverk. Det spelar inte så stor roll exakt hur likt det har blivit, utan det handlar mer om ett genuint, snyggt arbete.
  • Bästa Cosplay – En sammanslagning av alla de tidigare kategorierna. Det här är det största priset som Juryn kan ge ut och vinnaren får den stora äran att representera NärCon under nästa års Cosplay SM.
  • Publikens Val – Kanske det mest prestigefyllda av alla priser. Röstas fram av konventets besökare och handlar därför om att fånga folkets hjärta!

Hoppas att ni har fårr lite större inblick i cosplay och japans populär kultur.
Kram♥

Cookie mix in a jar

Här kommer en kul grej att ge bort. Som tex födelsedagspresent eller något annat..
Det är för lata personer som gillar nybakta kakor men orkar inte riktigt göra allting själv. Den är också väldigt söt.
Så om man inte gillar kakor så kanske man kan ha det som prydand eller nått haha.
(Recept hittar du här) Man behöver ju inte ha just de receptet man kan ju ha vad som hellst. Chocolate chip cookies tex.. Kom bara ihåg att inte ha i dom.. eh flytande ingredienserna.. som tex smör och mjölk osv.. Det kan bli lite kladdigt då. Man kan ju skriva en etikett eller nånting så att man vet hur man ska baka ut kakorna sen.
Åh nu blev jag sugen..
natti natti ♥

I don't mind

Hellu. Sorry att det blir lite glest mellan blogginläggen. Men det är så mycket med skolan och allt just nu.
Men satt och rensade lite bilder nyss. (hur har hon tid att göra det om hon inte har tid att blogga?) Jag bloggar ju nu eller hur? så klaga inte.. (förlåt då..) Det är lungt.. (talking to myself..) anyway.. Jag satt och kollade igenom lite bilder och hittade de här
Haha min katt har börjat göra sådär varje kväll, så jag var tvungen att fota bara för att han e så söt. Det är jätte mysigt. Han e som en liten varm knölig halsduk eller nått. Eller liten och liten har är rätt så fet. Han väger 7-8kg.. Och han heter Tidus btw. Jaa han är döpt efter Tidus i fainal fantasy x! Got a problem with that? (nope...) tänkte väl de.. Men anyway.. Nu ska jag ta det lungt resten av kvällen..
kram på er♥

What's with me?

Hellu.. haha jag har börjat droga soundtracks från disneyfilmer.. Har upptäckt att dom har bra musik.. haha. Som tex pirates of caribbean, spirit, Treasure planet osv.. Ni måste höra!

Here I am från Spirit

Pirates of the Caribbean theme song

You can't take me från spirit

I'm still here från Treasure planet
Nu ska jag fortsätta lyssna.
Natti ♥

Världens kanske sämsta pojkvän ever..

Hellu.. Är hemma och är sjuk idag.. Fast får skylla mej själv.. Jag slarvade lite väl mycket med gluten igår, hehe. Men men det går över snart.. It always does..  Så man kan ju passa på att blogga om någe kul. För jag har ju inget bättre för mej haha..
Tänkte bara tipsa om en bra serie.. Världens kanske sämsta pojkvän ever! haha den kanske inte låter så bra men den är bra hehe.. Här kommer trailer.. (gammal trailer så datumet och kanalen stämmer inte..)
Den går varje vardag på kanal 11 kl 18-19. Haha jag satt och snyftade till sista avsnittet idag.. Tror att det började en ny sesong i dag.. Eller så är det repris på den gamla.. Vi får se jag har spelat in den så ska titta på den nu..
kram♥

A bad start with a good ending...

Hellu.
Åh vilken dålig morron jag hade.. Det var en sånhär när allt bara blev fel och man var bara grinig... Fast allt blev bättre sen.. hehe.
Sen så kom jag och jeanette iväg till gymmet idag! Fast det tog 2 timmar att ta sej dit.. Först så missa vi bussen.. Sen så var den andra bussen 20min försenad.. Sen så fick vi gå... Det tog tid i alla fall.. Sen när vi kom dit så var vi lite lost.. Haha det måste ha sett så kul ut för vi fatta ingenting.. Men sen gick det fint. Vi körde i en timme. Känner mej helt slut...
Men måste ju plugga osv.. Så ingen vila för mej...
Haha usch känner mej gnällig jag har ju haft en bra dag iaf...
kram♥

You must have seen these??

Hellu. Då har skolan dragit igång igen.. Känns segt. Och stressigt alla pratar så mycket om nationella proven betygen och gymnasium. Nej jag har inte valt.. Nej jag vet inte vart jag vill gå eller vad jag ska bli. JA! jag har panik inför valet! Jag menar jag har alltid varit kreativ osv.. Men om man pluggar bild och form osv.. Va kan man bli efter det..? Finns det ens någon framtid för mej där..? Usch jag orkar inte. Nej nu ska jag komma till det jag tänkte prata om..
Som ni vet så finns det väldigt mycket film.. Men det finns några klassiker som man måste ha sett.
1 Sagan om ringen triologin

2 Pirates of the Caribbean filmerna
Jack Sparrow ♥
Titanic

Harry Potter filmerna

Det finns säkert fler men det här är dom jag kommer på. Dom här är seriöst ren allmänbildning man måste ju ha sett dom hehe
kram♥

Eftermiddan blev vettigare

Hej hej.
Jag har hunnit med mycket idag.. Först suttit och spelat hela förmiddan. Sen städat mitt rum. Det tog 2 och en halv timme.. Men det var dags. Tyckte att det gick över gränsen när jag fick börja hoppa över grejer för att komma fram till min dator. (Ska nog möblera om så att datorn är närmast dörren..) Sen har jag gjort lite läxor, spelat lite igen och vart ute och sprungit. Det var första gången på länge så jag har lite kondition att ta igen heh..
Asså sånna här inlägg är ganska meningslösa för det är egentligen ingen som vill läsa dom. Så jag får väl slänga in en låt i slutet.
Den här låten är till Celina ♥ haha vi brukar digga den här..
Kram♥

Vad gör vi?! nu.. slappar vi?

Hej hej.
Vad hände här? Jag skulle ju dra till gymmet. Istället har jag suttit och spelat hela dan. Så sjukt chill men inte alls bra.. Jag kommer ju aldrig komma igång och träna igen om jag fortsätter såhär.
Hehe men här kommer ett speltipps istället.
league of legends.. Trodde aldrig att jag skulle börja spela det.. Det såg så tråkigt ut. Men gissa vem som är fast nu.. Jag hade precis tröttnat på Wow (world of warcraft) Så jag trodde att jag skulle börja få lite vettigt gjort igen. men nej..
Här har ni en trailer.
Det ser inte så kul ut kanske men man fastnar jag lovar. Fast jag suger.. Än så länge.. hehe.
Ladda ner HÄR
Fast det är faktiskt inte det jag har gjort hela dan. Har nurdat lite annat också. Som Soul Calibur VI.
Nej nu får jag ge mej! Känner mej lat! Nu måste jag göra någe vettigt..
(haha förlåt för ett flummigt inlägg)
Kram♥

Fredag!

Då var det fredag igen! Så skönt! Är nästan frisk också.
Åh jag har blogg torka.. Har ingenting att skriva om. Och dom flesta inlägg blir tråkiga.. Tänkte bara berätta att jag lever.. Ska komma på nånting bättre att skriva om i kväll
kram♥

Drives me crazy

Okej här kommer en grej som jag är sjukt trött på... SMINK!
Jag vet att det är kul att sminka sej ibland och det är helt ok. Men inte när man måste göra det varje dag för annars kan man inte gå utanför dörren. Det ska INTE behöva vara så.. Och är det värt att stå en halvtimme på morronen och kleta på allting bara för att få stå en halvtimme på kvällen och ta bort det igen.. Och vem är det du gör den extra fin för? Kompisar? jag är säker på att dom gillar dej lika mycket utan annars är dom inga riktiga vänner. Din drömprins? Om han inte gillar dej utan smink så är han inte nått att ha häller..
Och tänk vilken skön sovmorron du kommer få i morron om du skippar att sminka dej.
Haha pinsamt att jag skrev om smink i inlägget före.. Blä för dubbelmoral..
kram♥

Give me

Hello.. Åh vad hatar när man hittar nånting som man har velat ha länge.. Så är det på rea.. men ändå för dyrt för att bara köpa..
Kollade runt lite mer på sidan som jag hittade igår.. Dom hade mycket mer på rea kolla här!
Look at all the colors and imagine the possibilities!
so pretty..
Men sen så får man ju tänka över om man behöver det eller inte hehe.. Har redan laggt ut rätt så mycket pengar på grejer som jag inte behöver..
Men nu ska jag kolla på film eller nått. Känner mej lite snurrig. Är fortfarande sjuk... Men hoppas att febern är borta i morron..
kram♥

Little kids makes big laughs

Dom säger att alla kommer ha minst 15minuters kändiskap... Så varför har inte jag fått min del? Let me tell you. För att alla garvande söta barn med stora ögon har tagit ut mer än sin del! Det blir ingen tid kvar åt oss. Haha neh men I just made my point.. Dom är söta dom förtjänar det.
haha kolla på den här så sjukt kul!
hahaha vilken min!
kram♥

Preparations

Hellu. Fortfarande sjuk.. Men har ju roat mej med lite läxor osv.. Inte alls kul..
men mitt emellan allt feberyrande och hårt arbete så har jag lyckats klämt in lite cosplay. har skissat lite på dräckten och faktiskt bestämt vem jag ska cosplaya som. But that's a secret. Ni får fortsätta att läsa min blogg tills i sommar om ni vill veta haha! Det är då jag ska till Närcon. Ni får kolla deras hemsida för jag orkar inte förklara varje gång vad det är hehe. 2012.narcon.se
Men peruken blev beställd i dag. Typ nyss. Den kan ni få se.
Källa
Den är värmetålig och går att tvätta. Peruk+försäkring+frakt gick på ca 360kr. Och för en sån peruk är det ett jättebra pris. Den kostade 910kr från början + försäkring och frakt. Så då hade den kostat runt 1000 kr! Så jag känner mej rätt nöjd.
Det fanns många fler peruker för ungefär samma pris. Dom hade rätt så stor rea. Ni hittar i alla fall fler peruker HÄR!
Men skynda för nu är det bara 2 dagar kvar på rean!
kram♥

Att vara sjuk har sina fördelar...

Hellu. Fortfarande sjuk.. Men det har sina fördelar.. Vi blev tex bombade av läxor osv första dagarna i skolan... Men som tur var blev jag sjuk och orkar inget annat än att kolla på film hela dagarna. Och om man bortser från huvudvärk, hög feber, hosta, halsont osv.. så har det varit rätt så soft.
Och i går kväll så kom mina föräldrar och tog över tv:n.. Och tyckte att vi kunde titta på smurfarna... Oh no have some mercy I'm sick!
Men filmen var faktiskt bra haha.. Och för er som har tittat på Project runway så är Tim Gunn med! And I big smile spread on my face when I heard his lovely line.. "make it work"
Men anyway.. Filmen var bättre än väntat och faktiskt värd att se..
Men ni får kolla på den..
kram♥

Sick

Hellu.
Bloggen blev lite dåligt uppdaterad i dag.. Jag har varit sjuk.. And that sucks because jag måste verkligen hänga med i skolan nu.. Inför alla prov osv.. Så jag hoppas verkligen att jag mår bättre på måndag.
But you know what they say.. Ett gott skratt förlånger livet. Så det kanske gör en friskare också...
Here comes some comedy..
Just because this guy is awesome.
Och här är reklamen han härmar.. Den är rätt så awesome to.
Hugs not drugs♥

Kigurumi

Åh dom ser så sjukt mysiga ut! Kigurumi är typ en japansk version av onepiece.. Fast tycker att Kigurumi är mycket sötare. Onepiece är så tråkigt för att alla har en.
Men jag och Jeanette ska iväg till Närcon. Och då kan det ju vara mys att ha en Kigurumi. För det kanske blir lite jobbigt att springa runt i cosplay dräkterna hela dagarna..
I want these...
Du hittar båda HÄR!
Fast tror att det kommer bli pandan... För den var billigare (489kr) Och man kommer ändå lägga ut pengar på resan konventet mat cosplay och mycket mer.. Svider i plånboken detta...
Kram♥

Det blev lite otur i alla fall...

Hallo.
Ja det var ju tydligen fredag den 13:e idag.. Brukar inte bry mej så mycket.. Så det är väl bara en av mina vanliga otursdagar.. haha.
Men guess what happened.. Jag och min kompis Jeanette skulle börja gymma i dag. Så vi blev skjutsade in till alunda och skulle ta bussen därifrån in till Gimo.. (där gymmet låg) Så vi står ute och väntar och fryser, det blåser snö, fötterna förfryser osv.. Just imagine the feeling... Sen så kommer bussen och vi kommer fram till Gimo... Men vi får fortsätta gå en bra bit i enligt mej snöstorm! Tills vi kommer fram till gymmet och läser att det stängde för en halvtimme sen för att det var knutmasso. Jaha!? Då var det väl bara att vända hem igen... Men vi drog hem till Jeanette och hade sköj istället så my day turned out awesome anyway!
Och vem vet jag kanske hade skadat mej själv på alla stora maskiner på gymmet så det kanske var min turdag i dag. Haha in your face fredag den 13:e!
Men varför är 13 ett otursnummer? Är det bara jag som undrar? Och varför just Fredag!? Det är ju den bästa dagen på hela veckan! Ja tills Rebecka Black kom och förstörde allt med sin låt.. Åh nej förlåt jag tycker faktiskt synd om henne.. Visst låten är kass. Men hon är 13 år! Och ingen borde bli så kritiserad och hatad för att dom gör någonting som dom gillar. Så jag säger som dom säger i Bambi! Säg nånting snällt eller säg ingenting alls!! Mohaha I made my point and I'm out!
Kram♥
Look I made a self portrait!

Uppsatts om en ko

Haha. Måste lägga upp den här bara för att jag garvade så sjukt mycket när jag hörde den i dag!
Dom snackar lite i början men vänta tills dom börjar läsa upp uppsatsen.
Haha asså så sjukt smart unge. Hur kommer man på nånting sånt. Om jag inte hade haft betyg så skulle jag också gjort så haha. Galet kul.
Kram♥

Länkbyte

Hej hej. Är sjukt trött efter andra skoldan. Men nu ska jag inte lägga mej på sängen och somna för i går så kunde jag inte sova på kvällen sen. Låg och vred på mej tills kl 2 typ.. Så jag har vart sjukt övertrött i dag och då blir inget som det ska hehe. Men i alla fall tänkte göra ett länkbyte med Dreams of Fanny. Som är en fin blogg om en härlig tjej!
Hon bloggar om sitt liv och annat kul! Check it out!
Hennes blogg Dreams of Fanny
kram♥

Närcon? Uppcon? Något con blir det!

Hellu.
(För er som inte fattar någonting när jag säger Uppcon och Närcon så är det två stora cosplay konvent här i Sverige. Och Cosplay är när man klär ut sej till en karaktär i ett spel,film osv.. Ni får veta mer om ni fortsätter att läsa..)

Här kommer den stora frågan.. Ska man gå på Närcon eller Uppcon? Har gjort lite research.. Och det lutar åt Närcon. Den ser mycket mysigare ut och många som jag känner ska dit. Och man kan Cosplaya, träffa folk, rita måla pyssla, spela tv-spel, kolla på film, gå på föreläsningar, Bada, gå på modevisning och mycket mer! Det kommer att bli så grymt kul! Men så finns det ju såklart vissa nackdelar.. Som att det ligger i Linköping och det är ju en bit bort. Jag är inte så jätte sugen på sovsal för tänk om nånting blir stulet. Det blir dyrt att åka tåg. Fast Närcon är billigare än Uppcon så det jämnar ut sej i alla fall..
Uppcon är ju lite större. men tycker inte att det känns lika mysigt.. Men det är ju närmare. Åh vad svårt det blev.
Sen så är det ju det här med cosplay också. Man måste ju fixa en dräckt. Kanske till och med två. Fast älskar ju att hålla på att sy, pyssla osv.. Så det blir ju inga problem. Men grejen är ju att det kostar! Väldigt mycket också. Men får väl skippa att köpa kläder ett tag och spara ihop lite.
Men ni kanske vil veta när konventen är:
Uppcon 15-17 Juni 2012 (Uppcons hemsida)
Närcon 27-29 Juli 2012 (Närcons hemsida)
Åh är så sjukt taggad redan nu! Längtar!
Hoppas vi ses där! kram♥

It all starts over again...

Upp kl 6 på morronen, på bussen,  i skolan, kommer hem kl 4, Deckar i 3 timmar, tränar breakdance, gör läxor och bloggar...
Usch nu börjar dagarna se ut somvanligt igen.. Ingen mer sovmorron osv.. Och vi körde igång direkt med långdag och hade matte, sv, engelska, No... Hade huvudvärk efter halva dagen.. Hur orkade jag med förra terminen..? Nej asså jag är sjukt skoltrött. Och nu kommer alla nationella prov gymnasieval osv. Det blir så stor press. Hoppas verkligen att det blir bättre snart..
Men ser också fram emot den här terminen.. Klassresa, kungsberget, Trysil på sportlovet, Slutar grundskolan..
Fast sluta kommer också bli tråkigt. Jag har gått i samma lilla håla sen i förskolan. Och guess what jag kommer nog att sakna det! Och jag kommer sakna min klass grymt mycket! Och det kommer bli många tårar på skolavslutningen.
Men annars då? Jo det är fint med mej kännde bara att jag behövde klaga lite.. Lägger upp ett bättre inlägg sen.
Kram♥
Just because...

Bilder från Stockholm!

Hallo.
Haha det här är typ första gången som jag faktiskt lägger ut bilder när jag har sagt att jag ska göra det.
Men vi fick igång min dator så här kommer bilderna as promised..
Och vi avslutar det hela med en sko hehe.
Men de var lite bilder som vi var ute och fota i Stockholm. Sigge är lite bättre på att fota än jag så..
Fast hon har haft mer tid och öva! haha. typ 3 år.. Men jag tror att jag ska köpa en systemkamera för det var as kul att fota.
Kram♥

Hemma

Hallo!
Kom hem från Sigge igår kväll. Men orkade inte skriva då.. hehe.
Men jag har haft det grymt kul. Vi har shoppat, kollat på film, snackat, lagat mat, fotat osv..
Det måste vi göra om!
Sigge håller på att skicka bilder till mej nu så lägger upp dom när jag har fått dom.
Men nu är jag trött efter ett grymt härligt lov, så ska nog bara softa dom 2 sista dagarna innan skolan börjar!
Kram♥

Drar till Siggelin

Hallo!
Drar till Siggelin i Stockholm i morron! Bussen går 8:20 så det blir inge sovmorgon för mej. Åh va det ska bli kul att träffa henne igen det var så länge sen!
Och ifall vi ska shoppa någe så har jag tagit me massa pengar. Hehe för jag är trött på att snåla...
Hihi här har vi en bild från förra gången..
Oj det var ju i somras. För länge sen!
Men skriver när jag kommer tillbaka kram ♥

Allt om inget

Haha asså jag hade verkligen inte tänkt att lägga upp den här... För jag var jätte övertrött och lite flummig.
But here is the story... Emilia hade tagit min dator. Så jag låg på sängen och typ gjorde ingenting... Så började jag videoblogga och allt bara spårade tillslut.. Och det är väl den biten ni kommer få se... Och jag känner mej väldigt fin också har en mössa och en stor tjocktröja på mej för det var så kallt... Men enough talking här kommer videon...
Haha vad fick jag dialekten ifrån..? Jag vet inte ens vad det är för dialekt?!
Haha jag tog igen allt som jag inte pratade på mitt första videoblogg inlägg... Och jag pratar egentligen inte sådär snabbt... jag var tvunget att dubbla farten och klippa bort lite för den var 6min lång annars.
Men ja det var väl allt för mej.
Kram♥

Got my nails done

Hallo.
Jag hade inte så mycket att göra igår kväll... Så jag har målat mina naglar igen.
Dom ser så slarviga ut på nära håll. Men hade inget tålamod igår så det kan vara därför..
Kram ♥

Shopping

Hellu!
Vart i gränby med Tha girls idag. Vi har haft sköj, Och jag har fyndat på rea. Men det blev inget lasergame.. Fast vi fick åka massa stadsbuss fram och tillbaka så det var ju nästan lika kul! Fast neh...
Men har ju fått hängt med Bine Becka och Eve i dag så det blev kul i alla fall!
Vill ni se vad jag har köppt?
Ni har inget val muhaha.
(det var enklast att slänga upp allt på sängen och fota. Sorry jag är lat..)
Tokyo tröjan är köppt på Gina 50kr
Toppen med kors på är också köppt på gina 149kr /kanske ska lämmna tillbaka? HJÄLP!?)
Rosa örhänget är köppt på glitter för 30kr
Halsbandet köppte jag på ur&pen för 50kr
Och dom två andra örhängena köppte jag också på ur&pen för 29kr/st.
Åh vet inte om jag ska lämmna tillbaka toppen med kors på.. Vet inte om jag kommer andvända den.. JAg behöver hjälp!
kram♥

Share your cookie with me?

God morron♥
Har hittat ett jätte gulligt "bästa vän halsband" eller whatever they call it... Den är formad som en kaka.
Källa
Share your cookie with me? aw den är så söt så man skulle kunna äta upp den.
Haha nej förlåt den var dålig.
Men nu ska jag nog lägga mej och kolla på film. Sen blir det stan igen med samma galna personer! Eve Bine och Becka. Och vi gör ett nytt försök att komma in på lasergame!
Ha det gött kram♥

Girls day!

Helllo!
Stack till stan i dag med bine Eve och Becka! Kul kul! Alla är lika galna så det blev en helt awesome dag!
Men vi gick runt lite på stan köppte grejer. Åt lite. Sen skulle vi köra lasergame men det var upptaget så vi kör i mororn istället.
Visst har vi awesome glasögon? Its the glasses of pure awesomeness! And don't you dare to laugh at them! Because then I will... Öm.. Use them to.. em.. look really stupid so you will laugh yourself to death! muhaha!
Kram♥

The future looks awesome!

Åh vilket nice lov! Först en mysig julafton med släkten ♥ Sen ett härligt nyårsläger med nya vänner ♥ I morron blir det lasergame med gamla goa vänner ♥ Och på fredan verkar det bli Östervåla med härligt folk ♥ Och den 7:e trodde jag skulle bli den jobbigaste dagen i mitt liv.. Av olika andledningar... Men nu blir de också helt awesome för jag ska till stockholm och träffa Siggelin då! ♥ Tågbiljetterna är beställda! 106kr dit och hem! Blev billigt!
Åh bästa lovet någonsin! nothing can bring me down now!
Tycker att vi fortsätter det här perfekta lovet med lite musik och en film.
Den här låten är så fin.
I'm still here (swedish)
Natti natti kram♥

Check this out!


Frossle.com

Made by me

Hallo!
Jag vet att det är rätt så långt kvar till jul. Men tänkte bara visa en smart grej som jag gav bort i julklapp. Man kan ju ge bort det i födelsedagspresent eller nånting.
Det finns ju vissa människor som har allt. eller som helt enkelt är svåra att köpa grejer till. Man vill ju ge bort nånting som dom kan ha andvändning av och tycker är kul. Godis brukar ju vara en bra lösning. Men jag har en bättre muhaha.
taa daa. Ett presentkort. På tex biokväll.. Gokart.. Lasergame... Myskväll...Modell för en dag... You name it! Ge bort en upplevelse i Present/julklapp. Och gör man ett kort själv så blir folk extra glada har jag märkt. Gratis prover på tapeter är rätt så awesome. Finns bla på ÖoB. Folk måste trott att jag skulle tappetsera om hela huset när jag gick runt med minst 7 rullar tapetprover.
Men det går ju lika bra att köpa ett kort. Åh känner mej smart ibland asså!
Kram♥

Humor

Soft dag! Har inte gjort nånting! Borde ha sånna här dagar oftare...
Men har kollat lite roliga klipp på youtube. Den här killen är lite kul. Watch this...
He talks really fast.. hehe. Min humor!
Ha en bra kväll ♥

Awesome tattoos

Hellu.
Satt och kollade runt på en sida som heter deviantart. Och hittade några tatueringar. Dom va så awesome så jag var tvungen att visa dom här! (fick tyvär inte tag på vad the tattoo artists namn var)
Dom är så sjukt snyggt gjorda! Så mycket detaljer. Jag älskar den första! Skulle nästan kunna ha den på ryggen. Men jag vill ha en tatuering som betyder någonting. Jag vill inte tatuera mej bara för att.. Fast det blir så fult när man är gammal.. Och sne kanske man inte vill ha kvar dom. Gah jag vet inte. Men snyggt är det.
Kram ♥

Overkill

Åh va tråkigt! I går när jag kom hem från nyårslägret så snödae det ute. Och man tänkte YES! äntligen! Men nu när jag vaknar så är all snö borta igen. Why! But look on the bright side jag slipper skotta.. Men skulle ändå vara fint med lite snö..
Men han ändå fota lite mens det snöade.
Hehe här kommer en egobild på den otroligt trött a och slitna fotografen.
Muhah I love sepia. Bilderna blir finare då haha.
Men nu ska jag mysa ner mej i sängen och kolla på en film. Är fortfarande sjukt trött. Så ska nog bara ta det lungt i dag. Gick och la mej runt åtta i går. tror jag aldrig har lagt mej så tidigt. I alla fall inte på ett lov...
kram kram ät banan ♥

Gott nytt år!

Gott nytt år! Ja jag vet att jag är typ 24 timmar försenad men bättre sent än aldrig. Jag har ju varit på nyårsläger dom senaste dagarna. Vi har haft sjukt kul!
Nyårslägret går ut på att man under några dagar sätter ihop en teater som man spelar upp på nyårsafton. Och vi gör det ganska sattsigt. Några har drama, några andra har musik, sen finns det, media, ljus, rekvisita och scenbygge. Så vi var ett awesome gäng på ca 80-90 personer som slängde ihop detta.
Jag och två andra tjejer kom på alla danser som skulle vara med. Stressigt! Men så grymt kul.
Of course har vi massa sköj också! Annars skulle det aldrig gå. Vi har flummat, fikat.. osv. Det är så härlig stämmning!
KOM TILL ALUNDA OCH VAR MED PÅ NYÅRSLÄGER NÄSTA ÅR! ni kommer inte att ångra er.
Visst ibland är det lite stressigt och man är så sjukt trött efteråt.. men det är så värt det!
Efter att vi har spelat upp dramat så var det bara att byta om och käka nyårs supé. Gött de. Sen så blev det lite predikan (det hela hålls i en kyrka) Sen så var det bara att flumma järnet resten av kvällen!
Har inte skrattas så här mycket på länge! ♥

Hej hej! Jag är en tjej på 15 år som bloggar. (höhö rätt så uppenbart efteersom att ni läser bloggen..) Men jag bloggar om mitt liv och allt som ingår i det. Skriver om tipps om allt möjligt. Ska på Cosplay konvent i sommar så mitt liv kretsar ganska mycket kring det just nu. Jag är kreativ tecknar och pysslar lite. Jag älskar att skratta så det ploppar väl upp några kul youtubeklipp då och då.. Går på breakdance också. Så om typ 10 år när jag är pro så kanske ni får se lite av det också. Men jag håller på med lite allt möjligt. Så det blir rätt så stor variation på inläggen. Men ni får läsa helt enkelt. Enjoy!

Jul 2011