Köttat fingrarna av mej

Hehe hej det var ett tag sen. Ja men min dag? Inte så mycket har hänt nej... Försökt göra klart lite gamla läxor, diggat musik, fast har nog mest fixat lite med ett projekt som vi håller på med på musiken. Vi ska göra en egen låt. Musik, text rubbet... Och det är ju inte direkt det lättaste... Men det går. Så jag och några andra har gett det hela ett försök, och vi har kommit ganska långt! Har försökt sätta ihop lite text och musik i dag. Och det gick väl sådär. Hade pappas gamla ostämda gitarr.. men det gick väl hyfsat bra... inte för att jag kan spela gitarr men... Jag kan typ 4 accord och ett av dom är fusk g. Men det går att sätta ihop en låt på det me! Så det är bara att kötta på! Hehe jag har köttat sönder fingrarna idag i alla fall. Men jag älskar musik, och skulle inte klara mej utan det! Så det känns rätt härligt att kunna spela lite i alla fall, och sjunga lite falskt till haha.

Ja men nu ska man väl ta det lungt och titta på en film eller nått. kram ♥

Anorexia... The time I left behind...

Jag brukar inte gilla att bli för personlig I min blogg. Men nu tror jag att det verkligen behövs. För om det här kan hjälpa en ända människa, så är det så sjukt värt det!

Jag tänkte skriva om när jag fick anorexia, hur jag tänkte, kände och hur jag blev frisk. Och varför ingen annan borde välja samma väg som jag gjorde!

För ca 4 år sen fick jag anorexia. Jag tror dom flesta vet vad det innebär.. Men det är i alla fall en sjukdom då man inte äter för man vill bli smal, eller så mår man dåligt, det kan finnas flera orsaker.

Men den kommer inte på en gång. Det kommer långsamt (ofta genom bantning..) Sen så blir det bara värre och värre, sen så är man fast i skiten.

So here’s the story..
När jag var liten så älskade jag kakor, bullar, godis, chips you name it! Men jag hatade att röra på mej, satt mest stilla och ritade. Och som dom flesta kanske förstår så blir man ju inte direkt smal av det.. Jag var ett mulligt litet barn. (i alla fall enligt mej själv) Och jag trivdes inte med det. Så en sommar så bestämde jag mej att börja träna. Och jag blev as peppad när jag såg att det gav resultat. Så jag fortsatte. Sen så fick jag godisförbud, och jag började dra ner på skräpmaten också. Och jag blev ännu mer peppad när jag såg hur mycket jag gick ner… Men det fanns ju ett problem till, jag var glutenallergiker redan då, fast vi visste inte om det. Så varje gång jag åt så svällde min mage upp och jag tyckte att jag blev tjock av maten. Så jag började dra ner på maten också. Då reagerade min mamma och min moster. Dom pratade med mej om anorexia. Jag tyckte att det lät hemskt och sa att det aldrig skulle hända mej. Men jag visste inte då att jag redan var på god väg…

Bara några månader senare gick allt så snabbt… Min kost bestod av 3 mackor om dan, jag cyklade 3 mil om dagen plus styrketräning. Jag rasade i vikt, Och på slutet så gick jag ner 1kg om dan. Allt jag tänkte på vad mat och träning. Jag planerade maten, var tvungen att träna lika mycket varje dag och jag orkade inget annat. Jag stängde ute vänner och familj och låg på en bänk i korridoren genom hela rasterna i skolan. Jag var konstant trött och det ända jag kunde tänka på var mat och träning. Jag fick ångest och blev aggressiv om någon tvingade mej att äta. Jag kunde skrika och kasta saker. Fast bara hemma, jag ville inte att andra skulle märka något. Anledningen till min ångest? Jag var så sjukt rädd att bli tjock. Och jag trodde seriöst att vartenda litet mål mat gjorde mej fet. Så det hela övergick till en rädsla för mat. Jag vet inte riktigt vad jag tänkte på slutet. Men jag blev rädd för att äta, och förbjöd mej själv att äta.

Jag var inte mej själv längre. Jag tänkte verkligen inte på något annat än mat, vikt och träning. Jag mätte midjan flera gånger om dagen, och vägde mej typ var 10 onde minut. Jag stod ofta i spegeln, drog in magen, klämde på den och önskade att den var lite mindre. Men sanningen var att det fanns ingen mage… Det gick bara inåt, revbenen och höftbenen stack ut sjukt mycket, Och det jag såg som fett var den lilla magsäck som fanns kvar. Men jag kommer ihåg att jag såg mej själv som enorm. Men det gällde bara mej själv, jag tyckte att alla andra var så smala och ville se ut som dom. Men medans jag försökte bli smal(are) så glömde jag bort mina vänner, jag var en stor börda för min familj, och jag tappade varenda liten droppe humor och självkänsla som jag hade. Det var flera som märkte att jag inte var mej själv längre. Jag märkte det också själv en gång. Det var som att vakna upp från en dröm. Jag blev mej själv i typ 5 min och insåg vad jag höll på med. Sen så gick jag tillbaka till att vara en matkontolerande maskin igen. Asså det är verkligen hemskt det är som att någon annat tar över tillslut och bara styr allt.

Varför jag bestämde mej för att bli frisk, var för att jag såg hur blek och sjuk jag var i anskitet. Så ville jag orka vara med mina kompisar igen.  Haha jag trodde att det skulle ta ungefär en vecka att bli frisk.. Men det tog ca 4 år.

Det man måste börja med är att bestämma sej, och vilja bli frisk. Annars går det aldrig. För jag kommer ihåg att före det ville jag vara sjuk. Jag ville att folk skulle säga att jag var för smal. Men sen så bestämde jag mej för att jag inte ville vara sjuk längre. Så jag började att äta mer hemma i en vecka. Men mina föräldrar insåg att dom inte skulle klara det här själva. För ibland så ångrade jag mej och vägrade äta, skrek och grät. Så dom tog mej till sjukhuset. Och det var det bästa dom kunde ha gjort. Jag hade nog inte blivit frisk annars. Jag åkte in till sjukhuset på morronen runt kl 8 kom hem runt 4. Varje dag i minst 6 månader. Dagarna var långa och tröga. Jag åt frukost lunch och mellis där. Sen hade jag portioner och tider som jag skulle äta hemma. Och efter varje måltid var jag tvungen att sova.  Eftersom jag var yngst där så vågade jag inte prata så mycket med dom andra, så jag satt och läste kalle tidningar i 6 månader. Det var dom längsta jobbigaste 6 månaderna i mitt liv. I början tyckte jag att allt var sjukt jobbigt. Jag tyckte att jag var blev enormt tjock när jag åt och sov så mycket. Och inte fick jag träna eller träffa kompisar heller. Men tiden gick och man vande sej. Jag fick börja gå i skolan mer och mer, sova över hos kompisar osv. Men jag tänkte helatiden på att jag aldrig dög och att ingen egentligen gillade mej. Vilket gjorde att jag blev blyg och drog mej tillbaka.

Tillslut så slutade jag helt att åka till sjukhuset och jag var ”frisk”. Det var i alla fall vad jag trodde, och ville få alla andra att tro. Tankarna, rädslan att gå upp i vikt och kontrollen över mat och träning fanns kvar. Jag var bara lite bättre på att dölja det nu. Under tiden på sjukhuset så hade vi fått reda på att jag var glutenallergiker, och jag vet inte hur många gånger jag har ändvänt det som ursäkt för att slippa äta någonting som jag tycker är jobbigt. Jag ljög många gånger för familj och vänner, och fejkade att jag var helt frisk och inte brydde mej om mat längre. Men jag fortsatte att smyg träna, smuggla bort mat från tallriken och ”glömma bort” vissa måltider. Jag trodde att jag skulle kunna leva sådär i resten av mitt liv. Och hade planerat att göra det. Jag hade varit sjuk så länge, och hade glömt bort hur det var att inte vara sjuk. Jag tyckte att det var helt normalt att tänka som jag gjorde. Jag fikade aldrig och hoppade över så många måltider jag kunde. Jag älskade att baka men åt aldrig någonting av det. Jag skämdes samtidigt över det, och skyllde alltid på gluten. Men jag vågade inte släppa taget om sjukdomen, för jag var rädd för vad som skulle kunna hända. Det var typ som en trygghet att fortsätta vara sjuk.

Men någonstans så har jag alltid kämpat för att bli frisk, och tillslut så bara vände allt. Jag började äta mer och mer fika, och märkte att jag inte blev tjock av det. Sen så började jag äta naturgodis. Och sen så vågade jag tillslut äta godis. Och jag fick ingen ångest. Det var då jag verkligen kände att jag var frisk. Allt var borta och jag kände igen mej själv igen. Och det hände för faktiskt bara för 2 månader sen.

Så det har varit en lång och jobbigt period i mitt liv. Som har gjort att jag har blivit väldigt blyg, och har ibland fortfarande lite svårt att känna att jag duger.Och därför kan det bli lite jobbigt när man ska ut och träffa nytt folk ibland.. But I’m working on it. Sen så har jag fått väldigt tunt hår, blivit kort, och fått mycket hår på armarna. Sen en annan sak som jag ångrar så sjukt mycket är att min familj fick lida för det här. Och jag är så sjukt ledsen över att jag har gjort så här mot dom. Mina vänner också… Jag skäms så sjukt mycket över varje gång jag har ljugit för dom. Åh känner mej hemsk! Men är samtidigt glad att jag fick anorexia, om det betyder att jag kan hjälpa andra och se till att inte samma sak händer med dom. Det är ju lite därför som jag skriver det här nu. För det finns så många där ute som tror att dom tar en ”liten genväg” genom att sluta äta osv. Men tänkte bara berätta att den genvägen är inte så lätt som man tror.. Och den kan dra med sej massa sjukdomar, hemska minnen och framförallt såra vänner och familj.  Så snälla tänk efter! Jag tänkte också  att ” det där kommer inte hända mej” men det var precis vad det gjorde. Så det finns inge genvägar. Träna och ät nyttigt men unna dej nånting gott ibland. Tex till helgerna eller nått.

För det är inte värt att svälta sej själv! Jag lovar! Jag har precis suttit och skrivit en hel bok om det! Så du är fin som du är! Och man blir inte lycklig för att man är ”smal” snarare tvärt om… och vad är det för vitts att va smal om du ändå  är för trött för att vara glad för det, eller orka vara med vänner. Men sure du kan får sitta där i ditt lilla hörn och inte orka nånting. För du är ju smal då är ju allt okej..? NEJ! Seriöst jag orkar inte! det är en sån sjuk grej att jaga efter! Jaga efter kärlek, vänner och lyckliga minnen! Det är något som är värt att jaga efter! Det är insidan som räknas! Ett gammalt motto: Beauty starts in your mind... Not in your mirror! Det tog mej 4 år att komma på det här! Så snälla lyssna på mej! Jag vet vad jag pratar om!

Så tack för att du orkade läsa. Och jag hoppas att du har fått något att tänka på. Och kom ihåg, Du ÄR underbar!♥

 Roses

Hello.. Fortfarande kramp i magen.. det är nästan värre nu än vad det var frånbörjan... So that sucks... Men annars då? Jo det är fint. Har pysslat lite med naglarna... Försökte göra lite rosor och spetts.. Första handen gick bra.. Men andra ser ut som en skållad gris på en korvfestival... Och det är ingen vacler syn.. Har jag hört.. haha men here you go...
Well that's about it.. Hugs ♥

Roat mej bäst jag kan...

Hellu.. Blev hemma i dag me.. Trodde att magontet? det hade gått över.. Men det kom tillbaka på kvällen och har hållt i sej fram tills nu. Åh jag kan inte missa mer skola nu.. Det här suger... Så ni får hålla tummarna tills imorron..

Men men jag har roat mej bäst jag kan här hemma... Pluggat lite, hållt på med arbetsprovet, musik, Naruto, Tv och deckat lite. Så jaa förutom hela sjuk delen så har väl dan vart soft.
Hehe måste bara visa en video som jag hittade på youtube när jag lyssnade på gamla naruto intron..
Haha det är en parodi på ett naruto intro. Haha så awesome!
haha bara för att jag hittade en till...
Haha ååh det här gjorde min dag!
Kram♥

Haha ett tips kanske?

Hehe en kompis visade den här videon förut.. Men kan tydligen rita lite vad som hells på körkortet.. För det spelar ingen roll ingen kommer kolla hehe..
(Hehe har lite bloggtorka)
Haha ååh synd att jag redan hade fått mitt körkort när jag såg det..
Meen lite weird egentligen.. Nej men gör en lite krumiluuur ingen kommer kolla ändå... Aja om det är lagligt so go for it...
kram♥

Naruto nurd

Hehe tthe Naruto nurd is back on track! Hade tagit ett uppehåll och nästan kommit ifrån det. Men det räkte med ett avsnitt så är jag fast igen! Åh så härlig serie! Har drågat gamla intron typ hela dan! Åh är kär på nytt! Hihi!
Sen så har jag kladdat lite med färg på papper och eldat lite osv.. Så här blev det..
Vill typ att det skulle se lite kluddigt och enkelt ut så jaa.. Haha about that fire thing.. Pröva inte detta hemma gott folk håret höll på att ryka med.. men allt för konsten..
kram♥

You have to get sick to get things done?

Hello.. Var hemma från skolan i dag.. För fick magknip i morse typ över hela magen och övre ryggen, plus att jag mådde as illa. Men nu är det bättre det ömmar bara lite i magen. Kan det vara stress eller nått?
Aja men blev i alla fall hemma. Så jag har pluggat lite och städat.
My precious ♥ (with Gollum voice)
Bye, hugs♥

Min helg!

Har haft en helt awesome helg JAO! I lördags var jag på släktfest hos Celina. Det var kul. Det hela slutade med dans, sång och tjejsnack med lite fler mäniskor♥ sjukt kul hade vi.

Sen i går var det bio time! Första gången på länge som jag var på bio. Gick på Misson imposible med en kompis. Åh en såndär härlig actionfilm där dom bara slår och slår och slår men ingen blir skadad! Åh kötta på ba! haha men den va bra.. Spännande och lite humor, som det ska va!
Så jag har haft en härlig helg med många vänner och massa GODIS! nom nom ♥
Kraam♥

Arbetsprovet på G

God morron. Har hållt på med arbetsprovet till GUC hela morronen. Hade tänkt att ha med lite illustrationer så det är väl mest det jag har jobbat på.. Fast har mest grovskissat och lekt med kropps vinklar osv. Det tar sin tid.. Och det känns verkligen inte som att jag är tillräkligt bra för att gå där.. Åh blir så frustrerad...
Ni kan få se lite
Haha tom tom tom that's about it... Och som sagt det är en väldigt grov skiss..  Vill inte lägga ut någe mer eftersom att det ska skickas in osv..
Kanske kan lägga upp bilderna när allt det här är över..
Men nu ska jag på släkt fest hos Celina som har fyllt 15! ♥
kraam♥

En kväll fylld med humor!

Haha underbart kul kväll det här har vart hitils. Och jag har inte ens behövt lämna huset! I love facebook!
NigaHiga är en så sjukt klockren youtubekanal! Och jag bara älskar hans nya musikvideo! Humor på hög nivå! Kolla in!
Haha ååh tycker så synd om stackarn!
Asså dom gör det så sjukt bra! Dom är grymt duktiga på att sjunga, spela och göra videos och dom gör det på ett roligt sätt I love it!
Hihi några awesome snapshoots!
Hehe måste bra ta upp några roliga konversationer från kvällen...
Lilla E - Haha kan se framför mejj... En vilsen Bea mitt i stan. ojoj, HAHA xD
Lilla B - Haha jaa precis xD Kryper runt på marken som ett troll och drar ner byxor på folk, och dom måste ge mej pengar för att jag ska sluta xD
Lilla E - Haha jag spruta parfym under hakan för att känna hur det luktar... Men nu kom jag på att jag nästan inte når dit xD HAHA
Lilla B - haha jag dör xD Spruta under näsan det gjorde jag med cocacola läppsyl xD 

Sen har vi ett antal dåliga rosor är röda violer är blå rim.. Med en annan person.. hehe men jag har haft en kul kväll.. How about you?
kram♥

Let's buy a hat...

Hellu. Drog in till stan idag. Och eftersom att jag inte lyckades ragga med mej någon, så fick jag gå själv. Men inga sura miner för det! Always look on the bright side! Jag kunde gå igenom alla affärer i min egen lilla takt och bara kolla på vad jag ville.

Åååh jag har alltid velat ha en hatt! Men har aldrig tyckt att jag passar i det. Och nu hitta jag en! I love it! Men frågan är... passar den?
Hatt 99kr på Newyorker
Skosnören 25kr Newyorker
Underkläder: 230 kr Newyorker/Cubus (haha)
Ååh hittade massa fint på gina faktiskt... Är helt kär i spetts, lösa vita tröjor, och ljusrosa byxor, och det hade dom gott om! Måste spara ihop lite pengar och åka dit och köpa skiten ur dom! mohaha! nej men dags att köpa nya sommarkläder..
Ååh någon annat som jag älskar är ljusa baggy jeans, riktiga boyfriend style med massa hål! Fett snyggt med ett vitt linne till sommarn!
Hehe ja men det var lite av mina (kan man kalla det shoppingtips?)
Aja ha det gött kram♥

Peruken är här. Besviken...

Hallo ja.. Cosplay peruken som jag har väntat på i 3 månader är här. Och jag är sjukt besviken. Det ser precis ut som min gamla hårfärg.. Typ mellanblond. Sure den e fin men den passar vekligen inte karaktären som jag ska cosplaya som. Så vet inte om jag ska skicka tillbaka den eller försöka sälja den på tradera. Eller om man behåller den helt enkelt.. Åh nu blev min dag ännu värre.. Först sjuk (fast känns mycket bättre nu) Sen fel färg på peruken.
Asså den är rätt så fin men ändå.. La ut 320kr på nånting som jag kanske inte kommer andvända. Gaah ska man ha kvar den eller inte. Kommer i alla fall att få köpa en ny..
Men men jag ska klurulura lite på den saken..
kram på er♥

Man hinner när man är sjuk

Hellu.. Är sjuk i dag. Inte alls kul. Det är så mycket med skolan just nu så man har inte tid att missa några dagar. Men men jag har hunnit skrivit klart 4 uppsattser/hemprov på morronen. Eller det är bara lite finslipning kvar men det gör jag i eftermiddag. Titta vad mycket man hinner med när man väl är sjuk. Har till och med hunnit börja lite på arbetsprovet till GUC speldesign. Men jag är lite osäker på om jag är tillräkligt bra för att gå där. jag har tyckt att jag är rätt så okej på att rita.. men det känns som att jag vet förlite om kropsvinklar och uttryck för att gå där.. Men men vi får se det går ju alltid att byta skola och linje sen.. Då blir det väl sam, natur eller nått. Haha usch låter inte alls kul. Sam beteende är väl det som lockar mest i så fall. Kanske bli psykolog eller nått. Eller psykopat man vet ju aldrig..
Haha men jag ska fortsätta på arbetsprovet nu..
Men till alla er som också är sjuka kan jag dela med mej av min feel better musik
hehe yep Simple plan is the shit right now!
Kram på er ♥

Wanna see them all!

Asså det går as många bra filmer på bio just nu! Och det var år sen jag var på bio! Men som tur är så ska jag på bio med en kompis i helgen, sköj sköj!
Men seriöst kolla in filmerna!
Har hört att den e bra och den ser bra ut! Tror att den är värd att se!
Åh den ser så sjukt spänande ut! Men feg som jag är så skulle jag aldrig våga de den på stor skärm i 3D..
Hehe den verkar bra faktiskt.. men kanske inte riktigt en bio film?
Tom tom tom, filmen som vi ska se! Den verkar awesome. Och att Tom Cruise råkar va en snygging gör ju inte saken värre, haha!
Asså venne om den e så bra.. men snubbarna som gjorde "Avatar", "harry potter och dödsrelikerna 2" Och "taken" var med på ett hörn tror jag.. Om jag förstod rätt hehe... Men den kan va bra.. Trailern verkade bra..
Men jag hoppas att ni har fått lite tipps!
Ni får ha det gött kram på er♥

Kakashi vs Guy epic race!

Haha låg i sängen och kollade på Naruto i 3 timmar.. Hahahaha nu kommer jag ihåg varför jag bara älskar den här serien! Åh jag dör! Vet ni hur mycket jag har skrattat?
Asså ni måste bara se det här! Det var så epic! Jag skrattade så jag dog! Seriöst det här är varför jag kollar på Naruto och varför du också borde kolla!
(klippet är vänt åt fel håll.. annars får dom inte lägga ut på youtube.. Så ni får läsa bakofram..)
HAHAHAHA asså jag dör!
Och här får ni epic screenshots!
HAHAHHA jag dör epic face! Kan inte sluta skratta!
Haha lite random.. Men såklart de e ju sånt man alltid har med sej..
Haha såklart..
Haha jag klarar inte detta kan inte sluta skratta.. Kommer kissa på mej!  Så klockren epic klipp!
Haha det här gjorde min dag! Börja kolla på Naruto tycker jag!
NARUTO!
Kram♥

Färga?

Hellu och god morron! har suttit och pluggat typ hela morronen... kul kul.. nah men måste göras.
Sen har jag fått brev från GUC med arbetsprovet till speldesign linjen... Har 3 veckor på mej och är sjukt stressad! Så har börjat skissa lite på det.
Sen så har jag börjat fundera på att färga håret typ bruntrött! Hihi! Visst jag trivs i blont.. Men jag är så sugen på att prova mörkt! Gaah ååh jag vet inte.. antingen så blir det typ as ljusblont eller mörk brunt rött. Kan man få lite hjälp här?
woop woop för photoshop..
Oj de blev lite lite för orange men jaa ni fattar...
Hjälp meej!
kram♥

Naruto tiime

Hello! Soft dag jag har haft! Eller jaa bortsätt från allt plugg.. Har tagit itu med lite hemprov osv.. Skulle egentligen in till stan me Celina i dag.. fast de blev inte så.. Fast skulle egentligen ha gymmat i dag också haha men men.. Lat får man vara!
Så nu ska jag ligga och mysa framför några avsnitt av Naruto! woop woop gah det var as länge sen jag kollade så har lite att ta igen. mys kväll framför naruto all by my seelf ♥
narutoget.com

Pimp my väska

Haha here's the story.. Jag fick en gratis sportväska av mamsen och pappsen.. Men jaa den var inte sådär jätte fin.. Så jag hittade lite nitar säkerhetsnålar och pins.. (jaa men det är väl sånt som alla har hemma haha) Och tänkte att det kan väl inte bli värre.. Ska nog ändå köpa en ny när jag får studiebidrag.
Så här har vi resultatet.. Jaa den blev väl sådär.. haha... hiss eller diss?
kram♥

Länkbyte med CharlieSmiles!

Charliesmiles är en underbar, söt tjej med härlig humor och grym stil! Hon skriver om sitt liv med hästar, kärlek, vänner, stil och mycket mer! Kolla in hennes blogg tycker jag!
charliesmiles.blogg.se
Hon är också en helt underbar vän! Som ALDRIG får försvinna ur mitt liv! Vi har bara kännt varandra i knappt ett år.. Men det känns som att man har kännt henne hela livet! Hon har ett stort hjärta och är en av dom roligaste skrattigaste underbaraste människorna jag har träffat! Och jag diggar hennes garv och humor! Det spelar ingen roll om man ligger på golvet och dör av skratt eller ligger i sängen och gråter ögonen ur sej så finns hon alltid där för en! Vi gråter och skrattar tillsammans. Systrar i alla väder hihi ♥
Så borde ni läsa denna underbara människas blogg? JAA såklart ni ska
charliesmiles

Deco "dekorerad teknik"

Här har vi ännu en söt grej från japan som jag är sjukt sugen på att testa! Deco! Som är en förkortning av "deco den" som betyder "dekorerad elektronik" Det har såklart sitt ursprung från japan (vart annars lixom?) men finns nu lite överallt. Det hela går ut på att man dekorerar tex mobiler ipads osv med bla fejkgrädde godsaker av lera, glitter, godis, spetts osv.. Det är så sjukt sött och se as gott ut haha.
Man kan göra deco på nästan allting.. Smycken, skrivbords prylar, mobiler, datorer osv.. Bara fantasin sätter gränser.
Så är det ju såhär att för oss kreativa personer, så kan man göra allting själv... Forma små bakelser spruta på grädde osv.. men sen för er som tycker att det är sjukt gulligt men inte orkar göra en själv så finns det såklart att köpa färdiga skal.
Fokiwa säljer bla deco skal till iphone och ipad.
Och om ni vill göra själva så säljer Okaeri Massor av formar, grädde, lera och färdiga pynt.
Dom har även mycket tipps och tutorials om hur man ska göra Titta in HÄR
Gaah så sjukt sött! Vill ha! Får en ny mobil i sommar.. För köpa in lite grejer tills dess.
Men ha det gött kram på er ♥

The piano noob

Hehe jaa min syrra försökte lära mej spela piano igår.. Och det här är väl så långt som jag har kommit.. Försöker spela Dearly Beloved från spelet kingdom hearts. Och det går ju sådär haha. Men ni kan ju få se lite...
Haha usch.. Men ni ska höra min kompis hon är grym! Hon har laggt upp några videos när hon spelar! Kolla in hennes blogg här rehbecka
Men jag får väl öva lite mer haha kan lägga upp låten när jag faktiskt kan den sen haha.
kram♥

Funbeat

Hallo! hehe oj oj nu var det länge sen.. Men mitt liv har vart lite smått katastrof. Men ska ta igen mycket plugg nu i helgen så det kommer nog fixa sej. Och jag kommer nog igång och börjar blogga igen.
Tänkte börja med att tippsa om en sida som vi andvänder till idrotten i skolan. Vi har fått uppgift om att ha en träningsdagbok där man ska skriva upp vad man tränar, när man tränar, sätta upp mål osv. Sidan vi gör det på heter Funbeat. Den är väldigt lätt och bra att andvända. So check it out!
funbeat
Hehe har inte hunnit samla på mej så många minuter än men... I'm getting there!
kram♥

Help them to save thousands of children just by knowing

Offra 30 min och kolla på den här videon! Hjälp dom att ta fast den här mannen som har förstört tusentals familjer och liv. Har precis sett den.. Gråter som en liten flicka.. 
I don't know about you but I'm gonna buy that action kit..
Just something to think about
kram♥

This song saved my life

This song can cheer up anyone!

Add some color

Hellu. hehe soft förmiddag.. eftermiddan blev värre... fick lite panik när jag kom på att jag hade prov osv.. hade börjat städa men hann inte riktigt klart. asså allt kan bara dra dit pepparn växer ett tag. hehe Men mitt i all röra hittade jag billiga färgade liner! tam tam tam! Tror att det var sånna som håller i ett år också. ÄR så sjukt sugen på att köpa! Mina ögon är så tråkiga...
(klicka på bilden för att komma till produkten)

Det finns fler HÄR!
Det lutar åt dom första blå. Dom är så grymt fina.
Men nu ska jag ta och plugga lite till. försöka i alla fall.
kram♥

The nails are done

Hellu. Det är en sånhär soft söndag då man bara tar det lungt. Hehe inge gym här inte.. Kan säga att träningsvärken kom efteråt.. men men.
Har fixat naglarna lite. Det blev såhär..
(hade smörjt in händerna.. Därför är dom så glansiga haha)
Men ja det var väl allt just nu.
kram på er ♥

Borta med vinden...

Det blev gym idag i alla fall! Hehe och jaa det började ju bra i alla fall... Tog en härlig promenad från busstationen till gymmet. Solen sken, lyssnade på pirates of the Caribbean soundtrack, stor godispåse i handen.. Kan det bli bättre? Men när jag kommer fram till gymmet så är det fullt med folk.. Det var tydligen nån stor simtävling. Det var folk där från både Åland och Sverige.. Fick knappt nått skåp. Och folk gick och glodde på mej.. Just my luck.. Men var typ ensam på gymmet. Så det var soft! Haha fick massa hjälp med övningar osv. As bra service! men dom hade väl inge bättre för sej haha! Men efter 90 minuter skyndade jag mej in i duschen.. För jag hörde att simtävlingen snart var slut.. Och ville helst dra innan alla kom in i omklädningsrummet.. Skulle bli lite trångt.. Så jag hann inte basta.. *sadface* jag som hade sett fram emot de. Men ska nog dra dit en vända till imorron. (Har inte tillräckligt mycket träningsvärk) Då kan jag BASTA! hehe.
Gah ni vet den här härligt nypumpade känslan man får efter ett gympass?? Den försvinner ganska snabbt efter en godispåse haha. Men men..

Jaaaa det är naturgodis... Vet ni hur goda dom där choklad och yoghurt grejerna är eller??!
'
Kraam♥

God morron

Ja god morron gott folk! Jag hade en bra kul kväll igår.. Myket skratt fika och sköj. Åkte tyvär hem lite tidigt för jag hade ätit lite för mycket choklad och hade as ont i magen.. Hade ätit kladdkaka också.. vilket kanske inte var så smart eftersom jag är glutenallergiker. Hehe men aja... Ibland orkar man inte bry sej. Btw för er som är allergiska mot gluten och laktose har jag ett awesome recept från en underbar kompis. Ska bara fråga henne om jag får lägga ut de. Men om ni är otåliga kan ni ju gå in och kolla på hennes blogg tror receptet finns där. (hennes blogg eraochneo ♥)

Men annars då? jo jag har legat och pluggat, spelat, lyssnat på musik och käkat ännu mer choklad hela morronen. Men de har vart mys. Haha har pyjamasen på mej fortfarande. Men efter all den här chokladen så är det nog dags att dra till gymmet sen. Måste ju skaffa lite biceps you know haha.
Men ni får ha det så gött så länge. ska väl slänga in någe kul senare idag.
Här kan ni få lite gott och blandat från morronens spellista
Mystery - Dead by April
Soldiers - Ulrik Munther
Guilty of being innocent of being Jack Sparrow - Hans Zimmer
Heyho captain Jack - Captain Jack
All star - Shrek
And a ego pic
Nej men jag körde elvispen genom ögonbrynen därför ser dom ut som dom gör.. hehe.
Kraam♥

Pyjamas party with bananas

Hehe jaa.. Har ju inge liv så gjorde en videoblogg till.. för d är kul. Kanske inte för er men för mej.
Tycker att jag ser hemsk ut men who cares.. de var konstigt ljus får skylla på de. hehe.
Och för er som har missat de så ska jag på pyjamas party på fredags ikväll. Så det ska bli awesome
kraam♥

Nånting kul

Gaah man får ju panik när man inte kan ge er något roligt att läsa... Och det ända man kan komma på är saker om ens nördiga intresse för japan, mitt eviga längtande efter guildwars2 eller om mitt stressiga skol liv. Så naah... Men konst är kul! digga koonst. Så visar er bilder från en av mina favoritkonstnärer. En stor förebild och insperationskälla för mej!

Purgatory by *raynkazuya on deviantART
Redemption by *raynkazuya on deviantART

Seiatsu by *raynkazuya on deviantART
Soshi Miroki by *raynkazuya on deviantART
Man lär sej mycket av att kolla på hu randra har gjort.. Tex med skuggor,färg osv.. I början kollade jag väldigt mycket på hur den här konstnären hade gjort. Jag verkligen älskar bilderna.
Men det var allt för mej. Ska väl fortsätta med hemprovet nu. Gymnasievalet är gjort nu om någon undrade. Det blev speldesign på GUC som förstahandsval.. Sen serieteckning och illustration på GUC sen Bild och form på GUC.. hehe och hade japanska som individuellt val på alla. Awesome. Hopas bara att jag få igeom det med den där extra matten.. Så ordnar sej nog allt..
Men kraam på er ♥

Hej hej! Jag är en tjej på 15 år som bloggar. (höhö rätt så uppenbart efteersom att ni läser bloggen..) Men jag bloggar om mitt liv och allt som ingår i det. Skriver om tipps om allt möjligt. Ska på Cosplay konvent i sommar så mitt liv kretsar ganska mycket kring det just nu. Jag är kreativ tecknar och pysslar lite. Jag älskar att skratta så det ploppar väl upp några kul youtubeklipp då och då.. Går på breakdance också. Så om typ 10 år när jag är pro så kanske ni får se lite av det också. Men jag håller på med lite allt möjligt. Så det blir rätt så stor variation på inläggen. Men ni får läsa helt enkelt. Enjoy!

Jul 2011