Nyårsläger

Hallo! Sitter och dunkar Becoming insane. Härligt.
Men snart drar jag iväg till nyårsläger. Skulle ha åkt dit igår men blev sjuk. men nu mår jag bättre.
Ska dra dit kl 20 nån gång. Så sitter och taggar! Måste kolla igenom packningen en gång till hehe.
Asså ni måste lyssna! Har drogat den i nån månad nu. Den dunkar så härligt. Haha man kan typ inte sitta still. Feel the beats through my body and I have to dance...
haha!
Men eftersom jag ska på läger sö kan jag inte uppdatera på ett tag. Så vi hörs efter nyår.
Gott nytt år och glad påsk kram♥

Got my nails done

Hallo.
Well this sucks. Skulle ha vart på nyårsläger.. men blev sjuk. Så istället så sitter jag och målar naglarna mitt i natten.. Kul kul. Wanna see the result?
Dom blir aldrig lika bra på bild som dom är i verkligheten... Men aja. Det ska vara leopardmönster. Om nån undra...
Åh jag hatar det här. Kan inte sova. Ingen är inne på facebook. och jag är rastlös. Det blir väl att kolla på film all by my self.. Forever alone! haha. Neh det är rätt så soft ibland det också. Men inte ikväll!
Kram♥

Random stuff

Hellu. Haha i dag är det premiär för min första videoblogg! Tänkte inte visa den först men jaja ni kommer få nånting att skratta år i alla fall.
Asså det slutade med att jag bara hade massa random klipp om ingenting. Så jag la ihop allting. hehe det var svårt att komma på nånting att prata om. Så den blev väldigt dålig.. men här har ni mitt första försök..
hehe ledsen att ni fick se det där. Kännde mej lite hyper och random. Men så ska det va.
Kram♥

Just chillin

Hallo! Har haft en nice julhelg borta hos släckten. Julmat, julmys och många fina julklappar. Som tex

Tangentbord från Logitech G19
Skullcandy lowrider (hörlurar)
extern hårddisk
2 pyamasar
köttätande växt
Mössa
Tofflor
1000kr
Presentkort på gränby 300kr
Halsband.
bubbelgum parfym
Kavaj
Linne
2 teckningar
(Lägger upp bilder på allting i morgon)
Tack allihopa för en fin helg *happy face* ♥
Så nu sitter jag här och smek... em skriver på mitt nya tangentbord, myser i min nya pyamas och tofflor och lyssnar på Dagmar. Dagmar är ett konstigt men kul namn på en storm btw. Jag är en inte så allmänbildad människa så innan jag fick reda på att det var en storm som hette Dagmar, så tyckte jag att det var rätt kul när set stod att "Dagmar hade rivigt ner hus" i tidningen. Stark snubbe typ.. men nu vet jag faktiskt att det är en storm.
Det knakar i mina väggar. Lagon kul om väggen rasar in hehe. Look on the bright side jag får ett större fönster och bättre luftkonditionering. hehe fast neh inget att skoja om. Tycker synd om dom som fick sina hus förstörda.
Haha jag vet att sånna här inlägg suger så skriver ett roligare i morron.. Nu ska jag fortsätta att mysa kanske kolla på nån film.. all by myself.. forever alone...
kram♥

God Jul!

God jul! Åh vad mysigt det är att vakna på julmorronen. Det är mörkt ute granen är tänd julfilmer på tv.
Fast det var rätt julmysigt i går kväll med. Hela familjen satt och slog in paket och tittade på pensionärs jävlar. Haha.
Men nu ska vi snart iväg och träffa släckten. Och äta julskinka! mohaha. Nej men de ska bli kul.
Ha en riktigt God jul! kram♥

Dan före julafton.

Dan före julafton! Allt har gått fort. Köpte dom sista julklapparna i dag. Stressigt. Sen har man inte riktigt kommit in i christmas spirit. Men det kommer kanske i morgon.
Men det känns lite juligare nu när vi har klätt granen..
I morron drar vi iväg och träffas släckt osv.. Sen blir den nyårsläger. Så vet inte hur många inlägg det kommer bli. Men kommer ha mycket att skriva om sen ♥

Things to do before I die

Here is some of te things I just have to do before I die...

Det skulle vara hur nice som hellst. Lite läskigt. Men kan inte dö förens jag har gjort det.
Jag har alltid velat åka till japan, och skulle hellst vilja bo där. It's a big dream of mine.
Älskar cosplay. Och det skulle va så coolt att gå på ett konvent i Japan. Det är så stort där.
Vi kanske inte alltid tänker på det. Men det finns mycket problem i den här världen. Och jag vill inte lämmna den utan att veta att jag har hjälp till att göra den till en bättre platts att leva på.
Mitt drömjobb.
Hur awesome skulle det inte vara att åka och kolla på IBE. En jätte stor breakdance tävling.
Haha aa ni fattar..
Haha iden kommer från Step up 3... Men hur kul skulle det inte vara att bo i ett stort lager med sitt breakdance crew. Bara kunna dansa hela dagarna.
Det finns folk överallt som behöver hjälp. Folk som svälter, blir misshandlade, mobbade... Så jag vill göra nånting för att hjälpa människor.
Jag har aldrig rest längre än till åland. jag vill åka runt i världen och se nya plattser.
Gaah var tvungen att måla en haj. Jag klarar inte att ta fram en på google. Jag kan inte ens titta på en bild av en vithaj då mår jag jätte dåligt. Kan kolla på zombiefilmer osv men inte bilder på hajar. Just därför måste jag klappa en vithaj! Eller ge den ett slap in the face för att den har skrämmt mej i så många år.
Aw fatta hur härligt det skulle vara. Skulle också vilja kolla på stjärnor på en strand. Men man måste ju kolla på stjärnorna innan soluppgången kommer så då har ju det löst sej.
Fatta bestiga ett berg och sen stå uppe på toppen "I'm king of the world"
Två av mina idoler typ. Älskar vad dom gör. Och skulle inte låta någon annan tatuera mej...
Hehe det är några av dom saker som jag måste göra innan jag dör. Live my life to the fullest...
Jag vet vad ni tänker... Hon kommer aldrig hinna göra allt detdär.. I know but just let me dream okey?
kram♥

I think I'm in love!

Love it! har hittat massa kläder! jag tror jag är kär! haha neh men dom e awesome!
(klicka på bilden för att komma till produkten) 
I love it! Tror att jag ska köpa den. Men har ingen aning om när jag ska ha den... Kanske på avslutnings balen lr nått. men den är dyr.. 798kr
Så fin! Älskar den men den är också väldigt dyr.. ca 1000kr
Kawaii jag äskar den. Kostar 999kr
Love!
So cute 399kr
Love! 1499kr
♥ ca 260kr
haha so awesome! ca 360kr
Love.  269kr
Love tha jacket!
And now for some shooes (brukar inte gilla skor så mkt. Tillls jag såg domhär!)
Du hittar alla på xplosion
Det är så synt att allt är så dyrt. Hade jag pengar skullejag köpa allt. Men just nu så finns det så mkt annat som man behöver pengarna till.
Men sidona jag har hittat kläderna på är:
have a nice day hug♥

It's all over. Jullov here I come

Kom precis hem från skolavslutningen. Äntligen jul lov! Av me finkläderna och på Med oversize mjukisbyxor och tjocktröja! FTW! Jag skulle kunna bo i gom här kläderna höhö.
Och om de är nån som bryr sej så blev jag godkännd på trafikvärket. Provet var lättare än jag trodde. Blev lite chockad när det stod att att jag var godkännd. Var verkligen inställd på att jag skulle behöva göra om. Men här har vi en tjej me moppe körkort! haha man skulle gå in i ett fotobås och ta bilder... Synd att jag fatta senare att det var till körkortet! Var helt osminkad och blä. Haha. Men vem ska kolla på de?
Det gick fint att sjunga i kyrkan också. Om det var någon som undra. Glömde bara bort texten lite men det var de ingen som hörde hehe.
Ja nu vet ni vad som har hänt mej i dag... Jag ska skriva ett roligare inlägg sen ikväll. Kram på er sålänge ♥
Höhö den bjuder vi på.

Ready for the big test

Snabbt inlägg nu!
Åh vad skönt vi gick kort dag i dag och slutar skolan redan i kväll. men lite stressigt för vi ska sjunga.. Typ en svensk verition av haleluja. Den är grymt fin. Kan leta rätt på den när jag kommer hem för nu hinner jag inte. Ska in till trafikvärket och skriva prov. Till moppe körkort.
wish me luck ♥

Över 9 miljoner låtar 50kr för 3 månader!

Heej hej. Nu har jag sprungit runt i hela fyrishov... för att jag kännde fört.. haha men nej vi hade badminton turnering med skolan. Och vi hade lite svårt att hitta till hallen, fyrishov fjädern eller vad den hette.. Så det är vad jag har gjort i dag. Sen så vet jag inte vad jag tänkte... med i morse för jag tog typ klackskor... Så nu är jag in need of fotmasage!
Men anyway det var faktiskt inte mina fötter jag skulle skriva om.. Tänker ge er världens tipps! Det finns en sida som konkurerar med spotify. Den heter rara. Deras erbjudande är att man kan köpa det i 3 månader för 50 kr. men efter det är det nog lika dyrt som spotify men iaf. Värt att testa. Dom säger att rara ska vara lättare än spotify. Jag tycker att det är rätt så bra. Iaf bättre än gratis spotify när man kan lyssna i några minuter och samma låt bara 5 gånger.... Dom gör ju typ alt för att man ska köpa.. Finns det ingen som tänker på stackars lilla panka mej som också vill lyssna på musik...
Joo! Såklart det finns! För oss som är fattiga eller bara inte har lust att betala alls... (även fast 50kr för 3 månader är väldigt billigt...) Men det finns Grooveshark och MixIpod. Helt okej sidor faktiskt. Visst man kan få leta efter vissa låter ibland för att hitta en bra verition.. Men man kan i alla fall lyssna hur länge man vill och lyssna på samma låt hur många gånger somhellst. In your face spotify! hehe. ♥

New artwork.

Hallo.
I går kväll fick jag för mej att jag skulle börja på en bild... Sen höll jag på med den hela kvällen och nästan helan dan i dag. Men nu är den klar. Den är made from scratch in photoshop. Haha inte för att skryta men de är nog den bästa jag har gjort. Men har mycket kvar att lära...
Asså den blev typ lite deppig... Men man måste göra sånt ibland också...
The missing pieces
Hehe super emotional.
Nu vil jag börja på en ny bild! Need insperation...hehe.
Men känns som att jag borde göra någe vettigt nu. Ska göra moppe prov på trafikverket på tisdag och måste nog ut och springa ikväll också. Det var ett tag sen... Men kommer säker inte ut ikväll heller! Lathet ftw.
Ha det gött kram♥

Du kan rädda liv!

Det pågår en tyst katastrof. En katastrof som varje dag dödar 21 000 barn under fem års ålder. De flesta barnen dör av näringsbrist, diarré eller andra sjukdomar. De dör av orsaker som med enkla medel skulle kunna förebyggas. Det som saknas är vaccin, medicin, rent vatten och näringsriktig mat. Saker som UNICEF kan leverera. Saker som vi tillsammans kan leverera.

Den här bloggposten är mitt sätt bidra. För i och med att jag publicerar den här bloggposten blir inte bara fler uppmärksammade på den tysta katastrofen utan dessutom innebär det att re:member skänker sex påsar av den nötkräm som UNICEF använder vid behandling av undernärda barn. Tre påsar nötkräm om dagen är allt som krävs för att ett barn som lider av undernäring ska kunna överleva.

Har du också en blogg och vill göra något viktigt i jul? Hämta bloggmaterial här! Tillsammans räddar vi barns liv.

Foto:UNICEF

Du kan rädda liv ♥

My day

Tjo tjo, kom precis hem efter att ha sprungit runt på stan hela dan, och letat julklappar. Har sjukt ont i fötterna. Men är klar med alla julklappar. Haha de här måste va nått slags rekord, i alla fall för mej. Brukar alltid få springa och leta julklappar nån dag före.
Nu ska jag mysa ner mej vid datorn och lyssna på musik hela kvällen. Kanske kolla på nån film också. Och om det finns några Dansare här så kan jag rekomendera några filmer. Step up 1, 2 och 3. Har bara sett 3an men har hört att dom andra två också är bra. Och man behöver ju inte dansa för att tycka att dom e bra. haha.
Ni måste bara se en awesome scen från 3:an
They are born from a boombox! I love it. Men det är inte bara dans scener. Men kolla på den tycker jag.
Här kommer lite bra musik från filmen också.
Dom är sjukt bra att dansa till. Haha just so you know. Det är mycket bas osv.
Ha en nice kväll kram♥

Bloglovin

Följ min blogg med Bloglovin

Let the creativity flow

Go kväll gott folk!
Har hunnit med mycket i dag. Känns som det i alla fall. Vart i skolan, vart hemma och fixat lite, Middag hos Elin, Startat en ny blogg och nu ska jag fixa lite julklappar. Okej de va inte så mycket nu när jag skrev ner det... haha.
Men anyway tänkte visa vad jag har gjort i dag.
Ringen gjorde jag i skolan i dag. Det kanske inte ser ut som det men det tog hela dan.
Hatten slängde jag ihop på nån timme. För att jag kännde fört, haha. Den är gjord av papper, en sönderrklippt tröja, några band, massakerade juldekorationer och ett gammalt diadem. Man tar vad man har. Jag har velat haft en sån. Så kom jag på att det egentligen inte var så svårt att göra en själv. Visst den blev inte lika snygg som en köppt men ändå... Sen är den ju rolig att göra också. Ska göra en till någon gång och lägga upp en tutorial eller nått.
Ja det var väl allt för mej. Natti natti ♥

Man måste börja nånstans...

Hellu, då har man startat en ny blogg. Förlåt för den tillfälliga designen. Orkade inte jobba så mycket med den, ville bara komma igång och blogga igen. Jag har haft en blogg förut men den var så gammal. Och namnet kom jag på när jag var typ 12. Så... Vill starta en ny blogg och börja om från början.
Jag är en tecknande, breakdansande, sjungande, bakande, cosplayande, japan älskande, Beatboxande tjej på 15 år som drömer om att åka till japan. Är också allergisk mot gluten och laktose. (om de var kul att veta)
Haha nu kan ni allt om mej. fast ne... Men jag är typ kreativ och älskar att skapa saker. Det kommer ni märka om ni fortsätter att läsa min blogg. Håller på med lite allt möjligt.
Håller på med breakdance också. Fast säger att jag ska lägga av helatiden. Jag är typ sämst. Men jag älskar att hålla på med det så jag fortsätter i alla fall. Fast min tränare suckar djupt åt mej varje gång jag ramlar eller fumlar bort stegen... haha.
Hehe och det där med beatbox ja.. De är bara nånting som jag gör när ingen annan hör. Men om jag blir bra på det kanske ni får höra. Fast de kommer nog inte att hända heh.. Samma sak gäller sjungande.
Eftersom att jag är allergisk mot både gluten och laktose, och vet hur otroligt sjukt jobbigt de är. Så kommer jag att skriva om tipps på mat kakor och annat gött.
Ja jag vet inte om det finns så mycket mer att skriva... Ni får fortsätta att läsa helt enkelt...
Ha det gött kram på er ♥
This is my life so far...

Hej hej! Jag är en tjej på 15 år som bloggar. (höhö rätt så uppenbart efteersom att ni läser bloggen..) Men jag bloggar om mitt liv och allt som ingår i det. Skriver om tipps om allt möjligt. Ska på Cosplay konvent i sommar så mitt liv kretsar ganska mycket kring det just nu. Jag är kreativ tecknar och pysslar lite. Jag älskar att skratta så det ploppar väl upp några kul youtubeklipp då och då.. Går på breakdance också. Så om typ 10 år när jag är pro så kanske ni får se lite av det också. Men jag håller på med lite allt möjligt. Så det blir rätt så stor variation på inläggen. Men ni får läsa helt enkelt. Enjoy!

Jul 2011