Home and dead

Hellu! Har vart på Brinnande i helgen! Det är typ ett ungdomsläger i furuhöjden. Men det var awesome! Var med många vänner och hade sköj! Är helt slut nu efteråt.. Kan bero på att vi inte sov någonting andra natten.. Men aja kul vare!
Nu var det ju meningen att jag skulle till stan med lite fler vänner men jag är helt död idag.. Så man tar väl moppen till dom sen när dom har kommit hem. Så det blir ännu en kul kväll! ♥ Men det har vart en perfekt morron för tv-spel. Åh det var länge sen man bara satt och köttade alla möjliga spel. Love love!
Här kommer några bilder från helgen (hann tyvär inte ta så mycket..)
Men jaa.. jag ska nog packa lite och fortsätta spela.
Kram på er ♥

Vill bli frisk nu...

Fortfarande lite hänging idag. Men drog till skolan i alla fall. Vill inte missa så mycket mer nu... Men har sjukt ont i huvet och är as trött nu... Får inte vara sjuk i helgen ju! Har den planerad med massa vänner och sköj ju! Nej nje inte vara sjuk nu..
Men lite uppmuntring får man när min balklänning har kommit och tiden hos frisören är bokad.. Då kanske man äntligen kan få den färg på håret som man vill ha och få bort min fina utväxt.. 
Kram♥

Sjuk igen...

Åh då var man sjuk igen... Fick åka hem från skolan igår.. Så missade jag nationella i franska idag... Åh hade jag bara vetat om det så hade jag åkt dit gjort det sen åkt hem... Men nehe... Åh skolan bara rasar och jag orkar inte .. Kommer efter i så mycket. Men det är väl bara att kämpa på nu sista veckorna! Sen blir det gymnasium och då blir allt ännu värre! yay längtar så... åh jag orkar inte...
Sum tur är så kollade jag igenom lite bloggar nu på morronen. Och Celina hade laggt upp massa bra musik! ♥
Så man kan lyssna på d mens man pluggar! Tack älskade vän du har ännu en gång gjort min dag ♥
Åh fett skön kille! Ska lyssna på det här hela dagen!
En låt som passar mer är kanske "The botten is nådd" men nej nej tänk possitivt!
Kram♥

Happy birthday 2 me

Hello! fyllde år den 18:e så igår kom det över lite släkt som firade lilla meej.
Tänkte bara lägga upp lite bilder på grejer som jag var uppe hela natten och bakade.. Det blidde lite cupcakes och en tårta.
Haha tårtan är egentligen en bröllopstårta.. Men varför inte lixom? Det är nog det svåraste jag har bakat... Men go blev den!
Åh vet ni hur mycket tårtglasyr det blev över? Och vet ni hur mycket jag har tryckt i mej! Åh så gott♥ Rosorna är gjorda av sockerpasta btw. Då kan dom som är allergiska mot marsipan äta dom. Sockerpasta är mycket finare och jämnare också. Recept på de hittar du HÄR
Haha bild på moi! Med blommor som jag fick.
Kram♥

Bilder från igår

Hellu! fyllde 16 för några dar sen. Så det var massa släkt här igår. Det var sköj! Och på kvällen kom en kompis över och kollade på film. Också nice. Men i alla fall. Min lilla kusin fick låna min kamera och sprang runt med den ett bra tag. Och jag höll på att dö av skratt när jag fick tillbaka den. Ja det fanns bilder på lite allt möjligt.. Men mest massa grimasbilder på min fina släkt! Haha! Men tror jag inte får lägga upp dom så tar bara på mej pappa och emilia.. För pappa blir inte sur och emilia är jag inte så rädd för!
Haha tror inte att det fanns en enda normal bild på nån av oss 3.. Vi har någe släktdrag så vi måste grimasera så fort någon tar en bild. Men det är ju bara awesome så...
Kram♥

From sketch...

Hellu! Äntlingen FREDAG! Dags att pusta ut gott folk! Jag började ledigheten med att göra klart en bild som jag började på förut.. Tänte att ni kunde få se from sketch to color...
Jag gör allting i photoshop. Har såklart ett ritbort till datorn. Som jag ÄLSKAR ♥ Så jaa jag brukar börja med en skiss sen gör jag hela bilden i svartvit. Tycker att det är lättare att få till bra skuggor då. Sen lägger jag på färg.
And that's how it's done!
Kram♥

Peek

Hello! Åh sorry det var ett tag sen! Men allt har varit lite snurrigt med skola ock annat så ni får ursäkta mej. Men tänkte att ni kunde få kika lite på vad jag har gjort i dag.
(Blev antagen till GUC speldesign by the way)
Tom tom tom! hehe asså den e ju långt ifrån klar.. Och det är inte hela.. Har ju inte ens hunnit göra färdigt håret eller lägga till färg så chilla mannen och ta en kaka!
Kram♥

Tha dress

Nej men tycker att vi kör ett litet blogginlägg här! Dagen har vart seg och har egentligen haft mssor av tid att blogga men ingen ork.. Så ja.. Men nu är balklänningen beställd! Det blev den röda.. Och det gick på 560kr med frakt. Så jag är nöjd!
Gnattis på er kram♥

Ööh ska man skriva nått här...

Nej men sitter här och försöker skriva liv i fingrarna... Har vart ute och träffat min granne nu på kvällen. Men d va nice. Nu då? Neh vi käkar lite godis tycker jag..

Det här blogginlägget var helt meningslöst och du kommer att ha glömt alltihop om 10 min.
Ha en bra kväll kram♥

Morron chill

Morrn morrn! Kastar sej upp ur sängen taggad för en löptur på morronen. Hinner inte längre än till vardagsrummet när jag ser att det bara vräker ner snö... SNÖ!? Det är april nu får det väl ge sej! Satt ju ute i linne och solade för några dagar sen... Men ja det var ju bara att gå tillbaka till sängen, käka godis och kolla på Naruto... Ända alternativet och jag vill inte höra talas som nått annat! För jag har haft en väldigt nice morron!
Gårdagen var också nice btw. Var me nåra kompisar på bio och hängde lite på stan. 
Peace brotha! I'm the very tired, lazy, human brain eating alien from the planet of gumdrops and chocolate! Feeeed me!
Kram♥

Ready for proom

Hello. Åh jag tror att jag äntligen har hittat en balklänning.. Jag vet jag hade ju redan en? Men när jag skulle få hjälp med att sy in den så var tyget inte det lättaste. Så jag får ha den på en bal längre fram när man har råd att lämna in den. Så nästa alternativ var att köpa en ny balklänning... PANIK! Satt och letade i några timmar igår men jag tror att jag har hittat den!
Oh I love it! Fast passar jag i rött? Och ser det inte lite juligt ut? aja...
Men här har vi några andra som jag valde mellan..
Du hittar alla klänningar HÄR!
Hehe valde bland massa svarta så blev det en röd.. Men ja.. Åh neej besluts ångest igen... Aja vi får se hur det slutar.. Kram på er♥

Soft håltimme

Hellu. Ja dagen har ju vart bra faktiskt! Började med att ta spexfoto. Haha ni vet den här leken Maffia? Med bönder, läkare, sheriff, Maffia, Korvgubbe osv.. Sen ska staden sova, man ska mörda folk.. osv osv.. Det var vårat spexfoto! Haha det bler rätt awesome faktiskt. Jag var tjock bonde om nån undra.. Tröck upp lite papper innanför tröjan.
Jo men sen har dan vart nice.. Ingen lärare sista lektionen.. soligt väder.. Så vad gör man? Jo man tar alla skarvsladdar man kan hitta.. koplar ihop dom till än ända lång, som man drar från fönstret till fotbollsplanen. Kopplar i dator högtalare och bas. Sen är det bara att dunka loss! Hehe nej men d va nice. Passade på att sola lite också. Pepparkaka nu vettni!
Lite bilder från dagen... (tagna med nya mobilkameran.. Vart väl hyffsat..)
(Dom kommer döda mej...♥)
Nu måste jag dra och baka lite.. Vi skulle ju tydligen så och sälja lite cookies vid ica i morron med klassen.. Men kram på er ha det gött ♥

My new love!

Jarrå jag har en ny mobil! Samsung galaxy S2. Nej det blidde ingen iphone... Jag vet inte men jag ville ha Samsung istället. Många har sagt att den var as bra och jag håller med! ♥ Har suttit och pillerillat på min nya älskling hela dagen, And I love it! Haha nej förlåt.. Men den är bra och rekomenderas!
Den ända nackdelen är väl att den är en aning stor för att ha i fickan. Så man får bära runt på den. Men det går väl... jag menar det måste man ju göra med iphones också.. Men jag ska ta och köpa lite skal och fodral så att den inte blir repig och pajar på en gång.. Jag brukar va rätt så bra på sånt..
Men ja ska ni ha en ny mobil..? Kör på den här!
Kram♥

Keep it clean

Hello! tänkte bara börja med att säga... My future looks awesome! Arbetsprovet är färdigt och ska snart skickas in.. Det är inte mycket kvar av skolan. Har ett helt sommarlov fullplanerat med sköj. NÄRCON! Och gymnasium.. Åh ta vara på sånna här ögonblick när allt känns BRA! För efter solsken kommer regn.. Sen blir det sol igen... Jaa ni fattar..
Men anyways... har målat lite naglar. Lookii lookii
Enkelt men sött. Eller?
Kraam♥

Min morron var awesome!

Jarrå en lagom nördig morron! Har kollat ikapp alla narutoavsnitten nu. Åh dom är så bra ♥ Sen så har jag och syrran lekt lite med camen...
Hehe jaah.. Ursäkta utseendet men vi har inte riktigt gått upp än...
kram♥

Påsk och kvällshumor!

Hallo ja! Firar resten av påsken borta hos släkten och det är ju lika galet somvanligt.. Kul kul! Vi kikade bla på lite gamla youtubeklipp. Åh jag hade nästan glömmt dom här! Så sjukt sköna!
Haha det är en remix på nån kul gammal reklam. Gick tyvär inte att lägga ut orginalet. Men du hittar det här. (Original)
Haha sen så kör vi en skön låt på de!

Haha så sjukt skön låt! Den ska vi digga hela kvällen!
Gla påsk gott folk ♥

Oh those muscles!

Sitter här och lyssnar på musik, äter godis och arbetar på de perfekta kroppen.
Nämligen den här..
Haha ååh så dåligt skämt man skämms ju nästan för sin humor. Den är så låg att den når ner till kina.. Haha neeh jag ska sluta.. Kanske flytta till Kina där dom förstår min humor..
Men i alla fall så är bilden ovan en del av mitt arbetsprov till Guc. Har suttit och pillerillat med den ett ta nu.. Det tar sej? Nu är den ju väldigt inzoomad.. Den ser bättre ut på långt håll... Om man typ super sej full och blundar med ena ögat... Men lägger ut hela bilden när allt är klart.
Börjar bli lite nöjd faktiskt.. Vilket är ovanligt för att vara jag.. Men känner fortfarande att jag kanske borde sattsa på någonting annat? Aja det visar sej.
Ni får ha en mys fredagskväll kram♥

Lätt som omelett

Hellu och glad påsk på er! Tänkte att jag kunde tipsa om en go påsklunch när det är sånna här tider.

Omelett a la Bea (haha)
Gluten och laktosefri ♥
Du behöver:
2 ägg
laktosefri grädde
salt
pepparmix (eller svartpeppar)
olja
glutenfritt ströbröd
Ost
Fyllning som tex: Svamp, grönsaker, bacon, kyckling, you name it.
Gör såhär:
1. Ha i ägg, en skvätt grädde, salt och pepparmix. Sen vispar du skiten!
2. Skruva upp värmen på en platta, sätt stekpannan på plattan. (ifall det inte var självklart) Häll en skvätt olja i stekpannan, och strö lite ströbröd över. Sedan tilsätter du äggsmeten. (och fyllningen om du har någon) När omeletten har hårdnat lite river du lite ost över, eller skivar. Gör vad som känns bäst för just dej!

3. När omeletten är stekt på ena sidan så vänder du på den. (Om man är lika duktig som jag får man flera små omeletter istället för en stor..)
4. När omeletten är gyllenbrun på båda sidor lägger du upp den på en tallrik tillsammans med lite grönisar.
5. Sedan tager du en gaffel och en kniv, men inte alltför vass! Skär varsamt en bit av omeletten, och plockar upp den med gaffeln, och för den försiktigt till munnen (det där hålet du pratar med) Tugga försiktigt och NJUT! Känn hur smaklökarna pirrar av glädje när den magnifika blandningen av ägg, grädde osv varsamt smeker dina smaklökar..... mmmmmh.... ♥
Det här receptet är improviserat. Och jag tar inte ansvar för illamående, huvudvärk, kramp i fötterna, ont i magen, ont i näsan, gaffel i örat, plöttsliga skakningar i underläppen, sura miner, tappade tår eller andra biverkningar.
Ja det var mitt lilla recept.. Ta mej inte allt för seriöst jag är lite trött av mej idag. Men hoppas det smakar!
Ha en gla påsk kram♥

Mina tjockisar

Nu har båda katterna flyttat. Mamma har astma så vi kunde inte behålla dom.. Åh vad jag kommer sakna dom! Mina små 7 kg tjockisar, som sov med mej, gosade med mej, attackerade mina fötter, väckte mej mitt i natten och snuttade på mina öron. Åh vad tyst och tomt det kommer bli! Ingen som går och gnäller om mat inget tvångsgosande och ingen mage att borra ner ansiktet i.. Det blir ju så med djur man har länge. Dom blir som en del av familjen. Därför blir det ännu jobbigare när dom måste bort. Men dom kom till fina hem där dom kommer att få det bra. Då känns det bättre.
Men dom har alltid en platts i mitt hjärta ♥
Kram♥

Påskpynt

Haha måste säga att jag är lite av en äggspert på påskpynt! *piinsam tystnad* okej den var sjukt dålig haha... Men i alla fall, here's the story..
I got bored...
Haha kul att se familjens min när dom ska steka ägg.. Mohaha I'm gonna eat you all for breakfast!
Ååh.. jaa.. jag mår bra tack lite trött bara..
Men ni får ha en glad påsk! När den nu är..? Det är i helgen va? Anyways! kram och puss på er!♥

Rensat lite...

Haha oj oj.. Rensade igenom mina "smycken" lite skulle kolla vad som fanns kvar, och vad jag hade. Sen så var det dags att städa ut lådorna... Och jag märkte ganska snabbt att jag har en del grejer.. Mycket har kommit bort men ändå...
(hehe det här är inte riktigt allt men..)
hehe asså det är sjukt hur mycket pengar jag har laggt ner på sånna här saker.. Inte alls okey!
Men men..
Kram på er ♥

Pengarna försvinner...

Hallo. Vart till stan med familjen i dag.. Inte så bra egentligen för nu brännde jag 400kr IGEN! Hur ska jag kunna spara till en systemkamera?! Och hur ska jag ah råd med Närcon? Gaah okey shopping förbud från och med nu!
Hihi men vill ni se vad jag köpte?
Top: NewYorker 99kr (vet dock inte om jag ska ha kvar den)
Hanskar: Glitter 59kr (köpte svarta också..)
fakefläta: Glitter 20kr
Hatt: Newyorker 99kr (jaa jag var tvungen att köpa en till...)
Byxor: Newyorker 269kr (hihi mammsi och pappsi betalade♥)
Armband: Glitter 69kr (haha bad to the bone)
Hehe ja men det var väl allt.. Som sagt kanske ska lämmna tillbaka tröjan.. Vet itne om det riktigt är... jag... Men men.
Det blir väl filmkväll igen. Så ni får ha en mysig måndagskväll! Jag och syrran tänkte dygna btw, om vi orkar. Andledning? Vi har väl inge bättre för oss haha!
Kram på et ha det mys! ♥

Twilight är överskattat...

Hallo.. Haft en bra dag? jo tack min var hyffsad... Den börjar med att min syrra väcker mej kl 6 på morronen. Vi hade tydligen somnat i soffan natten före. (Men varför inte låta mej sova kvar där!!?) Men i alla fall, jag släpade mej till sängen och deckade igen.
Sen så har jag väl inte gjort så mycket. Stack till gymmet på dan och köttade lite. Det var länge sen nu.
Men i alla fall det var inte det jag skulle skriva. Nu på kvällen så blev det lite film mys med familjen. Vi hyrde Breaking Dawn del 1. Och ja... vad ska man säga.. Asså filmerna är ju bra.. Men dom är lit esega och den här var rätt så överdriven... Men ååh Bella ta vargsnubben! Discokulan som alltid ser smått plågad ut sårar dej bara! Han höll på att döda dej hallå? Haha ååh blir så irriterad på filmer när det inte blir som jag vill.. Nej men vad väljer man... En kall glittrande döing, som är blek, plågad och bara skadar henne.. Eller en varm, het, gosig varulv som drar av sej tröjan var 10:e minut.. Men ja.. kärlek är svårt!
Haha men jaa det är bara en film.. Släpp det!
Men ja filmkvällen fortsätter... kram♥
(hehe brölloppet var as fint! Så ska mitt va haha)

Hej hej! Jag är en tjej på 15 år som bloggar. (höhö rätt så uppenbart efteersom att ni läser bloggen..) Men jag bloggar om mitt liv och allt som ingår i det. Skriver om tipps om allt möjligt. Ska på Cosplay konvent i sommar så mitt liv kretsar ganska mycket kring det just nu. Jag är kreativ tecknar och pysslar lite. Jag älskar att skratta så det ploppar väl upp några kul youtubeklipp då och då.. Går på breakdance också. Så om typ 10 år när jag är pro så kanske ni får se lite av det också. Men jag håller på med lite allt möjligt. Så det blir rätt så stor variation på inläggen. Men ni får läsa helt enkelt. Enjoy!

Jul 2011