Mitt liv är upp och ner..

Hallo! asså sorry för grymt dålig uppdatering och tråkiga inlägg.. men mitt liv är verkligen uppochner... Gymnasievalet ska vara klart i morron har hemprov i so läxa och prov i franska. engelska. Kemi.. gaaah sen ska man hinna tränga in lite breakdance, gym och fritid i alltihopa... Det är också lite personliga grejer som strular väldigt mycket just nu.... Och när jag är stressad så fungerar ingenting.. kan inte plugga kan inte tänka klart och allt bara går åt skogen... Gaah vet ni vad stress gör?? Jag käkar 4 olika medicingrejer pga all stress.. Jag kan inte sova och allt går bara åt piiiiipsvängen. Haha åååh orka allting just nu. Varför har man så stor press på sej? Man ska lixom planera sin framtid när man är 15 (snart 16) år... Och hur tror ni det kommer gå? Hehe hallå det är mej vi snackar om.. Allt kommer sluta i kaos... Men men..

Haha några låtar som matchar mitt humör..
Becoming insane

They're comming to take me away HAHA
Ooh eeh oh ah ah
Haha sista är så awesome. Men ska väl försöka få nånting gjort.. Kram♥

I'm home

Hellu. Är hemma från skidläger i Trysil nu! HAr haft grymt kul! Härliga underbara människar och mycket slalom! Och många fina vurpor haha. Själv har man fastnat med skidan i en björk.. Det blev foten upp och huvudet ner.. hehe åkte mycket skog och det var awesome. Jag känner mej faktiskt mycket bättre på slalom. Fast det kan ju bero på att det var så sjukt sköna backar. Och för det mesta så var vädret helt perfa. Fast lyckades vrida till knät en dag.. (när jag åkte i skogen..) Så fick stanna hemma dagen efter.. Men det var Mys. Det var flera som var hemma så vi kollade på filmen Bilar, gick och köpte godis, lagade mat och bara softade. Det var rätt skönt att ha en sån dag också.
Men jag kommer sakna att åka i backarna och alla underbara människor♥ Vet ni hur ensamt det kändes att vakna upp själv och äta frukost själv.. Saknar er kraam♥
(han inte ta några bilder. Men ska sno några så fort dom kommer upp på facebook.)
(hittade en rätt så awesome bild på google)

Drar till Trysil!

Hej hej! förlåt! jag har inte bloggat på länge. Inte likt mej! Men har haft plugg, vart sjuk osv.. så.. Men nu drar jag. Ska till trysil i en vecka så det lär ju bli bloggpause ett tag.. Sorry. But that's how it is.
Men ni får ha det så gött här hemma kram♥
Oh yeah jag och syrran taggar inför skidläger i trysil! Gonna miss u all ♥

My day

ja idag var det väl en helt vanlig dag i skolan.. Fast vi kollade på en sorlig film på morronen. "American history X" Den var rå men ändå så sjukt bra och hade bra budskap. Slänger in en trailer.
Så den svenska lektionen slutade med att dom flesta tjejer grät.. Haha jag börjar ju nästan gråta igen bara av att se trailern... ja såklart jag gråter till sorliga filmer.. I'm not made of stone! what's with you people! Men i alla fall det är bra! Se den! Och blunda när det blir för läskigt haha.
Men ja vad hände sen? jo jag drog till gymmet med Linnea! That's about time.. Men d var nice!
ja har väl inte så mycket mer att säga.. så kram! ♥

I går och idag. Orkar ni läsa?

Haha jag har faktiskt lite att berätta så läs vidare!
Jag hade the best alla hjärtans dag ever igår! var med Celina och Neo! Vi hade sjukt kul! haha först bar vi in ved.. Men vi hade kul för de. Tror aldrig att jag har skrattat så mycket när jag har burit in ved någon gång.. Sen så har vi fikat kollat på film. (kärleksfilm såklart!) sen har vi provat sängar.. Akta er för tempursängar.. faceplantar man i dom så känns det lite som att faceplanta på en planka.. Fast sen sjunker man ner.. Det hade vi kul med ett tag haha. Sen så provade vi lite kläder.. ja vi hade sköj helt enkelt.. och har inte skrattat så mycket på länge! (lägger upp bilder sen när jag får dom)
Sen har vi ju idag.. Vilket började med lite flumm hos Celina. (jag sov där) Men sen så har jag haft lite humörsvängningar.. Så har gråtigt skrattat gjort båda samtidigt raseriutbrott osv.. så ja.. Vet inte om det beror på att jag hade sovit i 5 timmar natten före eller att jag har ätit lite mer socker än vad jag brukar.. Något är det.. Men på kvällen drog jag till GUC på öppethus igen.. Och nu har jag bestämt mej!! Det blir GUC speldesign!! Jag är sååå taggad!! Det är typ min dröm! men önskar att jag var lite bättre på att rita.. Känns som att alla kommer va så bra där.. Men men.. sen så kommer jag kunna välja till japanska som språk! Åh det är för bra för att vara sant! Men sen ska man ju komma in också..
Nu ska jag sova.. Förlåt men jag har inte haft så mycket tid för roliga inlägg.. Det kommer sen..
natti natti kram♥

Alla hjärtans dag nu kör vi!

Jarrå laddat upp med gottsaker, kärleksfilmer och goa vänner! För er som har missat det så är det alla hjärtans dag i morron. Och vi singlar ska sitta och mysa! För alla hjärtans dag handlar inte bara om små söta par utan om vänner också! Så nu blir det tjejmyskväll för kung och fosterland haha!
Fast en grej jag irriterar mej på är att man hittar på massa olika dagar för att folk ska köpa presenter till varandra. Och affärerna tjänar grymt mycket på alla hjärtformade saker som dom säljer. Men annars så är alla hjärtans dag mysig. Love is in the air la la. Och om man är singel så finns det inte nån anledning att deppa ihop. Man kan vara med sina andra singelvänner och ha mys!
Men om ni vill ha lite romantik på alla hjärtans dag så har jag såklart dom bästa raggningsreplikerna åt er!
1"gjorde det ont när du föll ner från himlen? för du måste ju vara en ängel"

2"Tror du på kärlek vid första ögonkastet, eller ska jag gå förbi en gång till?"

3"Har du ett plåster? Jag gjorde illa knät när jag föll för dej"
4"jag kan simma, men jag drunknar i dina ögon"
Haha kör hårt!!
Men ni får ha en bra alla hjärtans dag! För det ska jag!
I love you all ♥

Sucks to be me sometimes..

Åååh skulle ju på breakdance i dag.. Hade sett fram emot de! Men nej jag är ett litet problembarn så jag får i mej gluten och får sitta hemma med magknip istället..
För er som inte vet så är jag glutenallergiker och laktoseintolerant. Och det suger! Det är så mycket man missar.. Typ toblerone, marabou osv.. Och varje gång man ska bort så måste man kolla upp om det finns nånting att käka.. eller om man ska ha med sej nånting.. Och det gör att man aldrig kan göra nånting "spontant" utan man måse alltid kolla upp maten och planera först.. Man måste fråga alla resturanger om dom har nånting glutenfritt, och fattar dom inte vad man menar så får man förklara i 10min eller så blir man typ utkörd.. Haha och alla onda blickar man får när man tar så lång tid på sej... Och vissa vet inte hur man hanterar glutenfri mat heller så blir man sjuk.. Och ingen kan bjuda på någonting heller. Utan varjegång så måste jag påminna andra och mej själv om att jag kan inte smaka för jag är glutenallergiker.. Så blir min mat bortglömmd på "utflyckter" med skolan eller i matsalen. Fick äta bara köttfärsås med sked en gång.. Det är ju nice. Så känner man sej så jobbig också.. När man alltid måste kolla upp maten osv.. Det är fortfarande lite pinsamt.. Känner mej som värsta problembarnet ibland..
Och grejen är ju att det är ju inte bara så att man får lite magknip så är det över.. Nej nej.. Det som händer är att immunförsvaret aktiveras och bryter ner någonting i tarmarna när man får i sej för mycket gluten. För det första så gör det ont, och om det blir för mycket så kan man inte ta upp lika mycket näring.. Och tillslut blir man undernärd.. Trevligt detta.. Och finns det inga medisiner? Jo men medisinen är att skippa gluten..
Haha oj vad jag klagar.. Det kanske inte är så mycket att klaga över egentligen. Man vänjer sej.. That's life you know.. jag menar det finns väl värre saker som kan hända. Och alla har sina egan små problem.. But the best way to face your problems is with a big smile on your face... Then they won't seem so hard.
So put on your happy face! kram♥

I'm so cheesy!

Jag kan kolla på dom flesta filmer. Men man gillar vissa mer än andra. Action och fantasy filmer i all ära men just nu så har jag drogat romantiska komedier. Ni vet sånna här där en kille och tjej möts i high school och blir kära och allt får ett Happily ever after and rainbow ponies and cute cuddly bunnies. Haha det är nog alla hjärtansdag känslorna som spökar... Men här kommer några romantiska filmtipps.
10 things I hate about you

She is the man
First daughter


Raise your voice
Haha är det bara jag eller har alla trailers samma berättaröst?
Sen har vi ju alla gråt kärleksfilmer som Titanic, A walk to remember♥ osv.. Ja det finns hur många som helst..
Men nu ska jag försöka plugga lite.. Jag vet att jag skrev det i förra inlägget också men jag började baka sen träffa jag folk eller ett folk.. osv.. Så kan det va haha.
kram♥

Köpt igår.

Hehe kom ju på att jag köpte lite grejer igår när jag drog in till stan..
Köppte båda på Newyorker för ca 99kr st..
Har märkt att USA:s flagga är "inne" Man ser den på kläder överallt. But I don't mind.. Det är rätt så snyggt.
♣♣♣
Ja så vad har jag gjort idag? jag har pluggat, surfat runt lite osv.. Tatt de lungt.
Btw hittade en eum.. "smink" blogg där jag hittade lite kul tipps. Så jag har provat lite om ni vil se.
tom tom tom.. kanske inte blev så bra men i alla fall..
Ja men nu ska jag fortsätta plugga lite så jag får det gjort..
kram♥

Pretty pictures..

Ja har man inget liv så har man.. Blev alla fall lite muntrare när jag fick höra Ulrik Munters nya låt ♥ haha. Och vet ni vad man blir ännu muntrare av? Gamla Shrek soundtrack! haha oh yeah kan digga dom hela kvällen
Men annars då? Jo jag har lite tråkigt så jag fotade grejer..
hehe..
Men nu ska jag gå och umgås med min familj..
kram på er ♥

Forever alone..

Hallo hallo.. Ja här har jag myst ner mej i min favorit tjocktröja och tänker klaga lite på min dag.. Det här skulle ju bli the best day ever! eller nått.. Först så skulle jag till stan med Ewe Becka och Bine. Var as taggad på att träffa dom igen, det var så länge sen! Men sen blev Ewe sjuk så vi får ta det någon annan gång..(krya Ewe♥) Sen nu på kvällen så skulle jag ha gymmat med Celina. Men hon var också lite sjuk så det gick inte heller.. (krya Celina♥) Ja så det slutade med att jag åkte själv in till stan och får tillbringa kvällen i min oversize tjocktröja all by myself.. Haha ååh det känns som det där svampbob avsnittet.. När han ska ha en jätterolig dag med alla sina vänner men så är dom upptagna och han blir jätte ledsen.. Men han fick ne konsert i slutet jag fick..? näh precis ingenting.. Sucks to be me.. hehe kollar ni inte på svampbob? men kom igen!
Haha åh känner mej änsam.. Och ovanligt kramgo... Haha det måste vara tjocktröjan den är så sjukt mysig.. Men ja vad ska jag hitta på nu..? Kolla lite på Shrek kanske? Åh forever alone! jag som skulle ha träffat massa folk idag!
Ja här har vi mej just nu.. Ny duschad.. osminkad.. trött.. grinig.. besviken.. änsam.. haha nej jag ska ge mej...
kram♥ (inte för att jag kommer få någon tillbaka)

Those little things

Haha smått seg eftermiddag.. Har suttit och kollat på kläder och grymt mycket smycken. hehe mest för att det är skolbal snart.. Om några månader men i alla fall. Såklart man har börjat planera vad man ska ha på sej! Sen vem man ska bjuda/gå med är en helt annan sak.. Fast juste jag har kommit på det också.. Jag ska ha en stor skylt där det står "forever alone leftovers" Och sen ska jag sitta under den. Haha så får man se om man blir uppbjuden eller så får man dansa med sej själv.. Jag tror att det blir det sista.. hehe. Men anyway..
Ni måste kolla på lite grejer jag hittade. Som jag MÅSTE ha..
(klicka på bilden för att komma till produkten)
Den ska inte andvändas som ett cigarettpaket.. ska faktiskt ha den som plånbok.. Because smoking is NOT good for you! And if you won't stop I will come while you are sleeping and bite of your toes.. haha neeh men det är ditt eget val.. Att få gula tänder stinkane andedräckt och usel kondition.. pank... gula ostbågefingrar... haha bra reklam.. "Do you like Shrek? Wanna look like Shrek? Then smoke our new cigarettes!" Men ja det är väl också trevligt.. på nått sätt.. Andas inte så mycket på mej bara... Haha nej förlåt jag mobbar er rökare för jag vill att ni ska sluta... Jag gör det med kärlek haha! Men anyway..
Åh vad det suger att inte kunna köpa allt man vill.. Och vet ni hur mycket det suger att dregla över saker som man vet att man aldrig kommer att få. It sucks pretty bad!
kram♥

Tränat på allt!

Mohahah nu känner man sej så pumpad. Jag har tränat på gym i 1,5 h. Haha kanske inte så jätt e mycket med lagom att börja med klen som man är.. Men nu ska jag göra annan sorts träning.. plugg.. Usch.
haha jag har illustrerat mej själv som en sims gubbe!
Haha tycker att iconerna blev rätt likt spelet? gjorde lite snabbt men iaf..
Kul liv man har..
haha har tränat min miniräknare också. Fick den från skolan om man inte har mobilen framme på lektionen
Naaw you're pretty awesome to mr calculator ♥
Haha vad e det för fel på mej..
Kram♥

Done

Jahopp då var det stora svenska nationell provet över. Satt i 3 timmar.. Men han ändå nästan inte klart.. Det gick inge bra enligt mej så vi får se hur det går.
Jag är sjukt trött så orkar egentligen inte blogga.. Ska nog gå och lägga mej ett tag så jag orkar gymma ikväll. Natti ♥

This takes me back...

Oh the good old days.. När man kunde sitta hemma och bara läsa looking for group.. utan att behöva oroa sej för läxor osv.. Nej men det är en helt awesome serie som alla borde läsa! Och nej det är faktiskt inte manga.. Men det är lite wow inspererat hehe.. Här kommer smakprov så gapa riktigt stort!
En tugga för lilla mamsen!
Åh Richard är så skön! Det är han som gör hela serien! Jag måste börja läsa den igen. Fast har lite att ta ifatt.
Om ni också vill läsa så har ni sidan HÄR!
Det gick rykten om att det skulle komma ut en film ett tag.. Men vet inte vad som hände med den.. Kan kolla upp det sen..
Haha asså snälla börja läsa ni kommer inte att ångra er! Den har bra handling och humor. Kan det bli bättre?
kram♥

Kungsberget!

Tam tam tam jag överlevde kungsberget! Hade grymt kul! har inte ramlat så jätte många gånger.. Men det pinsammaste var nog när jag skulle åka ankarlift. JAg han få typ 3 ankarliftar i huvet innan jag fick hjälp att fånga en.. Sen så ramla de jag när jag skulle gå av.. hatar ankarliftar.. Men den bästa vurpan måste ha vart när  en person (inga namn) ramlade i sittliften och hamnade under.. Sen när den kom upp så blev den puttad av liften haha! stackarn♥ Hade en grymt rolig dag i alla fall. Har aldrig skrattat så här mycket i hela mitt liv kändes det som! Jag älskar min klass så sjukt sköna mäniskor!
Här kommer lite bilder.. Men inte på så mycket folk.. För jag har massa flumm bilder och folk blir inge glada om man lägger ut sånt..
Haha den bjuder vi på!
Haha kolla bilden över.. Nere i vänstra hörnet.. Jag diggar killen som går ner i spagat!!
Haha här är väggen jag körde in i för 2 år sen!! Fast deå var den täckt med snö och stod mer till vänster.. Ååh hat mot en vägg..
Hehe men jag är fortfarande trött och orkar nog inte skriva så mycket mer..
kram på er ♥

Tagga inför i morron!

Japp då drar vi till kungsberget i morron. Vi ska åka lite slalom. Hoppas de går bättre den här gången.. Sista hamnade jag på sjukstugan och kunde inte gå till skolan på minst en vecka.. Hinner inre riktigt berätta nu men kan säga att det var första gågnen jag åkte och åkte störtlopp i park.. Hade inte riktigt lärt mej att svänga undan för... hinder... Men nu har jag vart 2 veckor på skidläger efter det, så är väl lite bättre nu...
Har vart duktig och fixat lunch tills i morron
Haha det kanske inte ser så gott ut men det är gott..
Stekt svamp
räkor
sallad
gurka
fetaost
morötter
brocoli
majs
dressing
Har ingen aning om varför jag skrev detdär..? haha nej men det är vad som är i salladen. heh dålig humor.. Det kan inte ens kallas humor. anyway..
Jag ska packa nu kram♥

Ute och rastar burken

Hehe och med burken menar jag min kamera.. Jag vill verkligen ha en systemkamera.. Men anyway min lilla burk duger sålänge! Det är ganska mysigt att gå ut, lyssna på musik och fota lite. Ni borde prova.
Och det är faktiskt väldigt fint med vinter.. Fast jag längtar tills sommarn. Så nu har jag fotat nu kan snön smälta bort!
Några av mina favorit bilder. Fast sista bilden är mest för att visa att jag kan ha valt fel skor.. Så sitter och försöker få liv i fötterna mej hjälp av 2 par strumpor, sockor och tofflor.
hehe kram♥

To good to be true

Ni vet sånna här awesome sidor där man kan tjäna pengar. Jag älskar dom! Jag har några bra sidor nu..
Först så har vi
Plusikassan.se - Spara och tjäna pengar på allt du gör på Internet
plusikassan.se
Det bästa är att man inte behöver köpa massa saker.. Man får pengar i alla fall. Jag blev medlem för 5 minuter sen och har redan 45kr. woop woop.
Sen har vi
Frossle.com Det går ut på att man lägger ut reklam på sin blogg och får pengar när någon klickar in eller köper varan.
Frossle.com
Och sist men inte minst så har vi freestreet.se
Där man samlar poäng och får presentkort.
Alla är helt gratis och fungerar faktiskt! Man kan ju skippa uppdragen som kostar. Haha ni ska se att jag är miljonär snart! Fast ne.. Men om man får in lite pengar här och där så blir det lite pengar tillslut.
Vad har du att förlora?
kram♥

My life savers...

Hellu.. Efter att ha stått ut med kyla trötta fötter och usel musik så känns det skönt att kunna hoppa i tofflorna mysa framför brasan till soundtracket från Dr Horrible sing along blogg. Haha usch vilken nörd jag är kan alla utantill nu.. Men dom är bra..
Vill helst inte spoila filmen men tycker att ni kan tjuvlyssna på soundtracket..
Brand new day
A man's gotta do (love this song slutet är klockrent)
Bad horse!
Haha nej nu måsta jag kolla på filmen! Och kanske lite falskt sjunka med.. hihi.
kram♥

Inköp

Hellu. Är hemma från Arlanada nu.. Har sprungit runt där typ hela dan.. Dom hade 2 sportoutlet och massa andra reor.. Så jag har fyndat! hehe.
Hood från Stadium outlet 200kr. Den är så sjukt mysig! Köppte storlek L så mys!
Haha sorry for the duck face.. Åh jag älskar den tröjan! Det står "Cute but psycho" haha kostade 99kr på nån affär som höll på att lägg ner.
hehe tar alla chanser till en egobild! haha neh men jag köppte en ring också.. 50kr. Har velat haft den jätte länge och nu hittade jag en storlek S!
Köppte ett par byxor och skidjacka + skidbyxor+ vantar också. Men orkar inte ta kort på allt.. Kanske kommer upp bilder på det senare.. Asså jag måste verkligen köpa en systemkamera! Jag klarar mej inte med min lilla burk.. Kolla hur dåliga bilderna blir! Åh..
♥♥♥
Och på tal om ingenting så hörde jag utifrån vardagsrumet att Dead by April är med i melodifestivalen! Det finns hopp! Äntligen kommer någon som kan sopa mattan med alla lalande fjollor och visa vad riktig musik är! Åh vad glad jag blir, deras låt var lika awesome som väntat! Hoppas dom vinner skiten!
Just made my point... Förlåt till er som råkar gilla melodifestivalen... Men jag tycker att alla låtar låter likadant.. Fram tills nu ♥ Man kanske till och med ska rösta för första gången på 5 år..
Kram♥

Bloggdesigner

Hellu.. Så vad har jag hållt på med dom närmsta timmarna? Hehe jag har designat 2 bloggar. Gjorde en ny design till mej själv och en till Celina
Den här gjorde jag åt Celina. Se mer av designen på hennes blogg charliesmiles. Passa på att läsa lite också den är bra!
Här är designen som jag gjorde till min blogg. Hehe och ja.. den ser ni ju här på min blogg just nu..
Haha måste bara visa en heather som jag gjorde till min syrra för några år sen. Det var till hennes wow blogg.
Haha jaa..
Men i dag ska jag i alla fall till arlanda outlet och kolla på skidgrejer.. jacka, byxor, hanskar osv.. Ska ju till Kungsberget på måndag!
Så nu ska jag väl gå och börja "fixa" mej haha.
Kram♥

Play with color

Hellu.. Nu när man ändå inte har någe liv kan man ju slänga in ett blogginlägg.. haha neh skoja.. Men såna här fredag kvällar är väl inte en av dom bästa men har det rätt så soft i alla fall.
Men har fixat lite med naglarna igen. orkade inte göra nånting avancerat så jag bara kladdade lite..
Haha de blev inte så bra.. Men får typ idétorka när jag inte har någe vitt nagellack jag blir galen måste köpa det!
Hehe anyway..
Nu ska jag nog kolla på nån film och fortsätta ha fredagsmys! (visste ni att det ordet finns med i SAOL)
Kram♥

Pulkaåkning med snö i byxorna

Hellu! Soft dag.. eller ganska vi hadde prov på morronen sen har vi mest läst resten av dan.. Och på gympan Så vart de pulka åkning.. Var inte så taggad på de först så jag sprang ett varv med fredrik.. Men när vi kom tillbaka så var det fortfarande lång tid kvar på gympalektionen så vi hängde på dom andra och åkte lite pulka.. Hehe 8-9:ornas pulkaåkning är lite galen.. Folk åker över varandra, på varandra, genom varandra, åker stående, åker sälen osv osv.. Fast ingen va på min idé om att rulla ner för backen.. *sad face* Men om man bortser från kylan, snön, blött osv.. Så var det hyffsat kul i alla fall haha.
Ja det är väl vad jag har hittat på i dag.. Nu på kvällen händer inget speciellt.. Men i morron drar vi till arlanda outlet och köper grejer.. Och på söndag kan man väl hitta på nått me nån.. vi får väl se.. Men nu ska jag bara slappa och kanske kolla på nån film eller nått. Kram♥

Mina kategorier

Hellu!
Eftersom att jag har många hobbys så har min blogg har väldigt varrierat inehåll, så har jag vart duktig och katagoriserat allting. (är det ett ord?)
Så tänkte presentera mina kategorier hehe.
Made by me- Här har ni inläggen om saker som jag har tecknat, ritat, målat eller pysslat ihop.. Jag har inte hunnit gjort så mycket än men den blir nog rätt så full snart när skolan börjar lugna ner sej.
Cosplay- Jag skrev ett inlägg om vad cosplay är förut så vill nu veta mer får ni gå in på kategorin och läsa det. Har kommit igång lite med den här kategorin nu. Men den kommer nog igång mer i sommar när alla cosplay konvent börjar. Men här skriver jag alltså om cosplay. Både om andra och om mej själv. Ni får läsa helt enkelt!
Me and my camera- Här visar jag bilder som jag eller andra tar. På natur, vänner, egobilder osv.. haha.
My style- Haha läs om ni vågar ta stiltipps från mej! nej men visar lite kläder och grejer som jag gillar eller ibland har gjort själv.
Japan- Det är ett väldigt coolt och intressant land! Och dom har många kul ceder och framförallt mode! Är ni lika intresserade av det här fantastiska landet som jag är borde ni läsa! Jag har inte kommit igång så mycket med denhär kategorin än men den kommer att fyllas på.
Videobloggar- Vill du se när jag skämmer ut mej inför mina läsare? sure go ahead!
Min humor- Haha eftersom att jag har ganska konstig, vrickad, torr, varrierad, galen, dålig, sjuk humor så kan det bli lite vad som hellst... Men jag tycker att det är kul.. Hoppas ni också gör det.
Dans- Ja som ni kanske vet så går jag på breakdance. Och det kanske ploppar upp någon inlägg om det ibland. Men är även intresserad av dans över huvudtaget så det kommer nog mer än bara breakdance. Och det här är inte riktigt bestämt.. Men jag och några kompisar ska testa massa sporter så då kommer vi nog pröva mycket dans.. hoppas jag så ni kanske får lite tipps osv.. Håll utkik!
My nails- När jag inte har någe bättre för mej så målar jag naglarna i alla möjliga färger och former.. Är ni intresserade av sånt så kan ni ju kika in.. Det kommer upp tutorials senare!
About me- Vill ni veta lite mer om den konstiga lite smått galna personen bakom bloggen så är det här kategorin för er! tam tam! haha neh men skriver lite om mej osv.
Musik- Musik är ju någonting som vi inte kan leva utan! Så såklart att jag måste ha en kategori för det! Här tippsar jag om musik,och vad man kan lyssna på när man är glad, ledsen, hyper, sugen på morötter.. you name it!
Spel- En grej som människan inte heller kan klara sej utan! Och jag har ju lite bra tipps ibland.
Film- Om du gillar film och serier så är det här en bra kategori om du vill ha tipps. Jag skriver om filmer jag har sett kommer att se eller kommer på bio osv.
Övrigt- Haha ja här skriver jag om allt annat.. Allt mellan himmel och jord..
Ja det var väl alla kategorier som finns just nu.. Det blev ju även en liten presentation av vad jag skriver om här på bloggen.. Och jag startade ju bloggen för inte så länge sen så det finns typ 2-5 inlägg på varje kategori än så länge.. Men det blir det snart ändring på!
Kram på er ♥

Pretty awesome

Hellu. Vi hade de rätt så soft i skolan i dag så det är inte så mycket att prata om.. Förutom musik lektionen där vi fick se ett videoklipp på hur många låtar som går att spela med bara 4 ackrord.. Jag har sett den förut men i alla fall. Dom är rätt så awesome!
Haha epic scream vid 2:50!!
Africa!! Sweden!! no no Map..map...
haha kul killar.
Men nu ska jag plugga lite och kanske dra till gymmet sen vi får se..
Kram♥

So what is Lolita?

It's just the cutest clothes ever made! haha nej men jag tänkte berätta lite mer om vad det är.. För er som är intresserade. Om ni inte är det kan ni dra..! Haha neej jag bara skoja kom tillbaka!
Haha okej men seriöst nu.
Lolita är ett gatumode som växte fram i Japan under 1980-talet på gatorna i Harajuku, som är en liten stadsdel  i Tokyo. Lolita är mest inspererat av roccoko och den viktorianska perioden. Och det har utvecklats mycket genom åren. Nu finns det många olika stilar innom Lolita. Klassisk lolita, sweet lolita, Cosplay lolita, Gothic lolita osv..

När jag tänker på Lolita så är det söta små klänningar i lite gammeldags stil. Kan också vara goth osv. Mycket detaljer, som spetts och rosetter. Dom ser lite ut som dockor. Det är sjukt sött i alla fall.

Det finns också dom som har lolita som en livsstil eller filosofi. Det innebär att man försöker leva som en prinsessa och omge sej med söta och vackra saker och ägna sej åt "gammeldags kvinliga" aktiviteter som bakning broderi osv..
Ingenting jag skulle vilja göra mej det är coolt att det finns folk som gör sånt. Och det är ganska vanigt i Sverige också.. Det finns ca 1000st utövar lolita vardagligen här i Sverige.
Om ni vill veta mer kan ni kolla in den här sidan: lolitafashion




Ja det var några exempel.. Ni kan ju googla om ni vill se mer!
Kram♥


Honey I'm home!

Hellu. Åh har vart jobbigt stel och trött hela dagen men man kan väl ha kul för de. Har faktiskt haft en väldigt bra dag haha.
Men anyway.. Kommer hem och har bestämt att jag SKA plugga.. För det är väldigt mycket just nu... Hinner inte mer än slå upp sidan i matte boken så kommer min syrra in och slänger en frida tidning på min säng. Jaha då var man fast framför den ett tag. Jag lovar dom har någon dragningskraft eller nånting.. Det är som atomer haha.. Jag är en negativ atom och tidningen är possetiv.. Vi dras till varandra och tillsammans blir vi neutrala eller nått.. Haha där har vi bevis på att jag har pluggat! Men japp jag läser frida tidningar.. Men gratis smink och skvaller om folk som jag knappt vet vilka det är.. Finns det någe bättre? haha jo såklart det gör.. Men i alla fall jag känner att det här inlägget inte har någon riktig meing så vi slänger in en bild, lite musik och tackar för mej.
List 1:an just nu på min spotify
Shattered by Trading yesterday
Haha känner mej ego eller nått men inlägget ser så mycket roligare ut om det finns bilder! Fast okej egobilder på någon annan kanske inte är så kul att kolla på.. FÖRLÅT jag lovar att jag ska bättra mej! Slänger in någe vetting ikväll
Kram♥

Hej hej! Jag är en tjej på 15 år som bloggar. (höhö rätt så uppenbart efteersom att ni läser bloggen..) Men jag bloggar om mitt liv och allt som ingår i det. Skriver om tipps om allt möjligt. Ska på Cosplay konvent i sommar så mitt liv kretsar ganska mycket kring det just nu. Jag är kreativ tecknar och pysslar lite. Jag älskar att skratta så det ploppar väl upp några kul youtubeklipp då och då.. Går på breakdance också. Så om typ 10 år när jag är pro så kanske ni får se lite av det också. Men jag håller på med lite allt möjligt. Så det blir rätt så stor variation på inläggen. Men ni får läsa helt enkelt. Enjoy!

Jul 2011