Lägg ner skiten!

Ja den här bloggen har väl sett bättre dagar... Anledningen är väl att lilla bloggaren också har sett bättre dagar.. Och tycker att livet smakar sur strumpa och vinäger.. Inget går någonsin som jag vill.. Och varför skulle det lixom? det är ju mej vi snackar om.... Så kanske ska bli en sånhär bitterbloggare som bara klagar på allt och alla... Folk gillar ju att läsa om andras elände? Vi kör på d tycker jag... Nej men vi hörs... Om jag inte ligger dö i nån buske..
Pillow hug ♥

Guess my mood...

wääääääh...........
Pillow hug♥

Haha hade glömt den där!

Okey so here's the story...Får för mej att jag ska börja rensa min mejl.. För att se om man har fått någe viktigt.. Typ som sommarjobb. Men nej, hade i alla fall fått en kommentar på min youtube kanal. Som jag helt hade glömt att jag hade laggt upp videos på. Haha så hittade jag den här! Hade glömt bort att jag hade gjort den! Gillade att klippa ihop filmsnuttar till musik osv när jag var liten.. yngre.. De va lite kul att kolla på jag e ju inte direkt duktig på sånt haha... Wanna see? You have no choice!
Haha jaa.. där ser man.
Kram på er♥

I've been waiting for you!

Ooh min tidning är här! Titta och njut!
Hehe ååh har dregglat i tidningen ett ta! Men allt är hyffsat dyrt.. En tjocktröja som jag ville ha kostade 1500.. Inte okej..
Men jag man kan ju alltid drömma ♥

Some rare words of wisdom

Okej det är inte ofta jag har någe meningsfullt att skriva här så suck it all in! Såg en bild på facebook, och det som står där är så sannt!
Så om du är lite galen och random var det! Om du är en shack nörd, var det. Om du är en helt vanlig svenne med inga som hellst konstiga hobbys.. var det! Älskar du att stoppa upp ärtor i näsan medans du sjunger introt till svampbob fyrkant.. Gört! Försök inte att vara någon annan bara för att folk kollar snett på dej eller tycker att du är skum(tomte)! För jag lovar att det finns folk som älskar att vara med dej bara för att du är just du! Och det blir sjukt drygt i längden att vara någon man inte är.. Så snälla ändra inte på dej för att passa in... För våran värld skulle bli så tråkig då.
So be yourself buddy ♥
Made my point and I'm out

My new precious

Hellu! Eller go kväll.. Det blev en tur me pappsen till stan idag. Skulle fixa pass.. Men det gick inge vidare så vi ska in sen igen... Tur för jag hade bad hair day haha.. Nej men vem ska kolla på passet.. Anyway vi blev kvar i stan i några timmar köpte lite skor osv. Käkade årets första glass! Nom nom. Sen när jag kom hem var jag helt slut.. Så jag har kollat på lite anime serier igen.. hehe. Men iaf nu har jag köppt massa skor.. Så ja tyckte att det kunde vara en bra grej att ha lixom...
(sorry för dålig bildkvalite)

Gnattis på er ♥

Random stuff

Go kväll! Då kör vi ännu en videoblogg.. Den här blev lite lång så kolla om ni orkar haha. Ni kan väl lyssna på sången i alla fall? Har ju så fiin sångröst... Lägger in en video på bara den också.
Ja här har vi sången också. For u my friends ♥ Det blev inte foton på alla men ni finns ändå i mitt hjärtaah ♥
Gnattis♥

In this nurdy period...

Hellu! åh förlåt för dålig uppdatering! Skulle försöka skriva om något vettingt för en gång skull.. Men ja dom närmsta dagarna har jag bara nurdat.. Och det här lär bli ända gången jag erkänner det, Ja i går var jag faktiskt nurd. Allt jag gjorde var att kolla på anime serier och spela finalfantasy. Haha jaa hela dagen.. är det nått problem..? Var faktiskt sjuk... Kollade bla på det senaste avsnittet av Naruto. Så awesome! fast lite segt.. Sen blev det lite Fairy tail, men tröttnade efter att tag och bytte till Guilty Crown sen kollade jag klart på Lovely complex för 4:e gången.. Hehe ♥ Sen blev det finalfantasy x whole eftermiddan long! Försökte besegra sin.. Men det gick inge vidare.. Så om någon har några bra tipps så tar jag gärna emot! Åh har man inge liv så har man inte... Kan väl inte jag rå för! Men har faktiskt vart ovanligt social på senaste tiden så måste ju ta lite tid för mej själv.. Eller nått... Kan faktiskt vara skönt ibland. Men såklart ska jag träffa folk i helgen! ♥ Bara inte ikväll hihi.
Men okej lite tipps på serier..
Naruto! När man väl kommer in i serien är man fast föralltid mohaha.. Nej men den har allt kärlek, drama, humor, action, vänskap you name it! Den har nått för allt och alla haha.
Lovely Complex! Hehe har sett om serien 4 gånger men den är så bra! Det är någonting man aldrig tröttnar på. Hehe det är et litet kärleksdrama med mycket humor!
Guilty Crown! En serie jag började titta på igår.. Men blev fast direkt.. Den här har typ ingen humor i sej men en spännande bra story och lite kärlek. hehe.
Fairy tail! Hehe ja det är en sånhär lite konstig serie med bara massa flumm och roliga ansiktsuttryck.. Visst den har ju sina alvarliga delar men det är för det mesta humor!
Hehe bara för att jag drogar sundtracks från alla möjliga olika serier och filmer... Varför inte från Guilty crown lixom.. Jo men jag blev typ kär i soundtracken därifrån så ni kan väl lyssna lite?
7
Hehe jaa det var ju lite tipps.. Virrit inlägg men hoppas att det gick att läsa i alla fall? Nu kan ni nurda ihjäl er! Och döda alla hjärnceller ni har kvar precis som jag!
Kram ♥

Min valborg

Min valborg var awesome! Spenderade den med massa vännner och hade sköj.. Hade ju dygnat en kväll sovit 5 timmar andra kvällen och dygnat igen... Så nu e jag trött. Och har egentligen inte så mycket mer att skriva? Förlåt för dålig uppdatering men jag ska komma igen snart.
Kram♥

Hej hej! Jag är en tjej på 15 år som bloggar. (höhö rätt så uppenbart efteersom att ni läser bloggen..) Men jag bloggar om mitt liv och allt som ingår i det. Skriver om tipps om allt möjligt. Ska på Cosplay konvent i sommar så mitt liv kretsar ganska mycket kring det just nu. Jag är kreativ tecknar och pysslar lite. Jag älskar att skratta så det ploppar väl upp några kul youtubeklipp då och då.. Går på breakdance också. Så om typ 10 år när jag är pro så kanske ni får se lite av det också. Men jag håller på med lite allt möjligt. Så det blir rätt så stor variation på inläggen. Men ni får läsa helt enkelt. Enjoy!

Jul 2011