From sketch...

Hellu! Äntlingen FREDAG! Dags att pusta ut gott folk! Jag började ledigheten med att göra klart en bild som jag började på förut.. Tänte att ni kunde få se from sketch to color...
Jag gör allting i photoshop. Har såklart ett ritbort till datorn. Som jag ÄLSKAR ♥ Så jaa jag brukar börja med en skiss sen gör jag hela bilden i svartvit. Tycker att det är lättare att få till bra skuggor då. Sen lägger jag på färg.
And that's how it's done!
Kram♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Hej hej! Jag är en tjej på 15 år som bloggar. (höhö rätt så uppenbart efteersom att ni läser bloggen..) Men jag bloggar om mitt liv och allt som ingår i det. Skriver om tipps om allt möjligt. Ska på Cosplay konvent i sommar så mitt liv kretsar ganska mycket kring det just nu. Jag är kreativ tecknar och pysslar lite. Jag älskar att skratta så det ploppar väl upp några kul youtubeklipp då och då.. Går på breakdance också. Så om typ 10 år när jag är pro så kanske ni får se lite av det också. Men jag håller på med lite allt möjligt. Så det blir rätt så stor variation på inläggen. Men ni får läsa helt enkelt. Enjoy!

Jul 2011