Peek

Hello! Åh sorry det var ett tag sen! Men allt har varit lite snurrigt med skola ock annat så ni får ursäkta mej. Men tänkte att ni kunde få kika lite på vad jag har gjort i dag.
(Blev antagen till GUC speldesign by the way)
Tom tom tom! hehe asså den e ju långt ifrån klar.. Och det är inte hela.. Har ju inte ens hunnit göra färdigt håret eller lägga till färg så chilla mannen och ta en kaka!
Kram♥

Kommentarer
Postat av: Neo

Grattis! :D

2012-04-19 @ 21:38:05
URL: http://solskygg.bloggplatsen.se
Postat av: siggeee

åååååhhh bea grattis till GUC! vad kuuuul! =) jag har tappat bort mitt ansökningsbrev så jag har inga användaruppgifter så kan inte logga in o kolla hur det gick för mig haha.... kraaaaaaaaaaaaaaam <3

2012-04-20 @ 18:44:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Hej hej! Jag är en tjej på 15 år som bloggar. (höhö rätt så uppenbart efteersom att ni läser bloggen..) Men jag bloggar om mitt liv och allt som ingår i det. Skriver om tipps om allt möjligt. Ska på Cosplay konvent i sommar så mitt liv kretsar ganska mycket kring det just nu. Jag är kreativ tecknar och pysslar lite. Jag älskar att skratta så det ploppar väl upp några kul youtubeklipp då och då.. Går på breakdance också. Så om typ 10 år när jag är pro så kanske ni får se lite av det också. Men jag håller på med lite allt möjligt. Så det blir rätt så stor variation på inläggen. Men ni får läsa helt enkelt. Enjoy!

Jul 2011