Bloggdesigner

Hellu.. Så vad har jag hållt på med dom närmsta timmarna? Hehe jag har designat 2 bloggar. Gjorde en ny design till mej själv och en till Celina
Den här gjorde jag åt Celina. Se mer av designen på hennes blogg charliesmiles. Passa på att läsa lite också den är bra!
Här är designen som jag gjorde till min blogg. Hehe och ja.. den ser ni ju här på min blogg just nu..
Haha måste bara visa en heather som jag gjorde till min syrra för några år sen. Det var till hennes wow blogg.
Haha jaa..
Men i dag ska jag i alla fall till arlanda outlet och kolla på skidgrejer.. jacka, byxor, hanskar osv.. Ska ju till Kungsberget på måndag!
Så nu ska jag väl gå och börja "fixa" mej haha.
Kram♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Hej hej! Jag är en tjej på 15 år som bloggar. (höhö rätt så uppenbart efteersom att ni läser bloggen..) Men jag bloggar om mitt liv och allt som ingår i det. Skriver om tipps om allt möjligt. Ska på Cosplay konvent i sommar så mitt liv kretsar ganska mycket kring det just nu. Jag är kreativ tecknar och pysslar lite. Jag älskar att skratta så det ploppar väl upp några kul youtubeklipp då och då.. Går på breakdance också. Så om typ 10 år när jag är pro så kanske ni får se lite av det också. Men jag håller på med lite allt möjligt. Så det blir rätt så stor variation på inläggen. Men ni får läsa helt enkelt. Enjoy!

Jul 2011