I'm home

Hellu. Är hemma från skidläger i Trysil nu! HAr haft grymt kul! Härliga underbara människar och mycket slalom! Och många fina vurpor haha. Själv har man fastnat med skidan i en björk.. Det blev foten upp och huvudet ner.. hehe åkte mycket skog och det var awesome. Jag känner mej faktiskt mycket bättre på slalom. Fast det kan ju bero på att det var så sjukt sköna backar. Och för det mesta så var vädret helt perfa. Fast lyckades vrida till knät en dag.. (när jag åkte i skogen..) Så fick stanna hemma dagen efter.. Men det var Mys. Det var flera som var hemma så vi kollade på filmen Bilar, gick och köpte godis, lagade mat och bara softade. Det var rätt skönt att ha en sån dag också.
Men jag kommer sakna att åka i backarna och alla underbara människor♥ Vet ni hur ensamt det kändes att vakna upp själv och äta frukost själv.. Saknar er kraam♥
(han inte ta några bilder. Men ska sno några så fort dom kommer upp på facebook.)
(hittade en rätt så awesome bild på google)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Hej hej! Jag är en tjej på 15 år som bloggar. (höhö rätt så uppenbart efteersom att ni läser bloggen..) Men jag bloggar om mitt liv och allt som ingår i det. Skriver om tipps om allt möjligt. Ska på Cosplay konvent i sommar så mitt liv kretsar ganska mycket kring det just nu. Jag är kreativ tecknar och pysslar lite. Jag älskar att skratta så det ploppar väl upp några kul youtubeklipp då och då.. Går på breakdance också. Så om typ 10 år när jag är pro så kanske ni får se lite av det också. Men jag håller på med lite allt möjligt. Så det blir rätt så stor variation på inläggen. Men ni får läsa helt enkelt. Enjoy!

Jul 2011