This takes me back...

Oh the good old days.. När man kunde sitta hemma och bara läsa looking for group.. utan att behöva oroa sej för läxor osv.. Nej men det är en helt awesome serie som alla borde läsa! Och nej det är faktiskt inte manga.. Men det är lite wow inspererat hehe.. Här kommer smakprov så gapa riktigt stort!
En tugga för lilla mamsen!
Åh Richard är så skön! Det är han som gör hela serien! Jag måste börja läsa den igen. Fast har lite att ta ifatt.
Om ni också vill läsa så har ni sidan HÄR!
Det gick rykten om att det skulle komma ut en film ett tag.. Men vet inte vad som hände med den.. Kan kolla upp det sen..
Haha asså snälla börja läsa ni kommer inte att ångra er! Den har bra handling och humor. Kan det bli bättre?
kram♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Hej hej! Jag är en tjej på 15 år som bloggar. (höhö rätt så uppenbart efteersom att ni läser bloggen..) Men jag bloggar om mitt liv och allt som ingår i det. Skriver om tipps om allt möjligt. Ska på Cosplay konvent i sommar så mitt liv kretsar ganska mycket kring det just nu. Jag är kreativ tecknar och pysslar lite. Jag älskar att skratta så det ploppar väl upp några kul youtubeklipp då och då.. Går på breakdance också. Så om typ 10 år när jag är pro så kanske ni får se lite av det också. Men jag håller på med lite allt möjligt. Så det blir rätt så stor variation på inläggen. Men ni får läsa helt enkelt. Enjoy!

Jul 2011