Vill inte...

Åh vilken lång dag.. Fast har hunnit mycket.. Pluggat, tecknat, provat balklänning, spelat osv... Så plugga är väl det ända vettiga jag har gjort i dag haha. balklännigen är till 9:ornas avslutnings bal. Jag är sjukt taggad jag har aldrig vart på bal. Och att jag är med och planerar den gör det bara ännu roligare. Jag fick en balklänning förut av min moster, så den kommer till andväning nu. Den är lång, mörk lila och jätte fin.

♥♥♥
hehe tror att jag borde anmäla mej till breakdance nu.. Terminen börjar... i morron.. Jag vill inte gå! Jag orkar aldrig öva så jag suger.. Och nu blir det fortsättnings kursen...  Det kommer vara läskiga biffar där och buhu.... Jag kommer skämma ut mej och aldrig kunna visa mej där igen... Usch.. And that's my biggest fears of tomorrow.. Men som en inte så vis man sa till mej en gång... Det är framtida Beas problem.. Haha skön filosofi..
Men nu ska jag slänga mej på sängen, läsa och lyssna på musik.
Kram♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Hej hej! Jag är en tjej på 15 år som bloggar. (höhö rätt så uppenbart efteersom att ni läser bloggen..) Men jag bloggar om mitt liv och allt som ingår i det. Skriver om tipps om allt möjligt. Ska på Cosplay konvent i sommar så mitt liv kretsar ganska mycket kring det just nu. Jag är kreativ tecknar och pysslar lite. Jag älskar att skratta så det ploppar väl upp några kul youtubeklipp då och då.. Går på breakdance också. Så om typ 10 år när jag är pro så kanske ni får se lite av det också. Men jag håller på med lite allt möjligt. Så det blir rätt så stor variation på inläggen. Men ni får läsa helt enkelt. Enjoy!

Jul 2011