Deco "dekorerad teknik"

Här har vi ännu en söt grej från japan som jag är sjukt sugen på att testa! Deco! Som är en förkortning av "deco den" som betyder "dekorerad elektronik" Det har såklart sitt ursprung från japan (vart annars lixom?) men finns nu lite överallt. Det hela går ut på att man dekorerar tex mobiler ipads osv med bla fejkgrädde godsaker av lera, glitter, godis, spetts osv.. Det är så sjukt sött och se as gott ut haha.
Man kan göra deco på nästan allting.. Smycken, skrivbords prylar, mobiler, datorer osv.. Bara fantasin sätter gränser.
Så är det ju såhär att för oss kreativa personer, så kan man göra allting själv... Forma små bakelser spruta på grädde osv.. men sen för er som tycker att det är sjukt gulligt men inte orkar göra en själv så finns det såklart att köpa färdiga skal.
Fokiwa säljer bla deco skal till iphone och ipad.
Och om ni vill göra själva så säljer Okaeri Massor av formar, grädde, lera och färdiga pynt.
Dom har även mycket tipps och tutorials om hur man ska göra Titta in HÄR
Gaah så sjukt sött! Vill ha! Får en ny mobil i sommar.. För köpa in lite grejer tills dess.
Men ha det gött kram på er ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Hej hej! Jag är en tjej på 15 år som bloggar. (höhö rätt så uppenbart efteersom att ni läser bloggen..) Men jag bloggar om mitt liv och allt som ingår i det. Skriver om tipps om allt möjligt. Ska på Cosplay konvent i sommar så mitt liv kretsar ganska mycket kring det just nu. Jag är kreativ tecknar och pysslar lite. Jag älskar att skratta så det ploppar väl upp några kul youtubeklipp då och då.. Går på breakdance också. Så om typ 10 år när jag är pro så kanske ni får se lite av det också. Men jag håller på med lite allt möjligt. Så det blir rätt så stor variation på inläggen. Men ni får läsa helt enkelt. Enjoy!

Jul 2011