Roat mej bäst jag kan...

Hellu.. Blev hemma i dag me.. Trodde att magontet? det hade gått över.. Men det kom tillbaka på kvällen och har hållt i sej fram tills nu. Åh jag kan inte missa mer skola nu.. Det här suger... Så ni får hålla tummarna tills imorron..

Men men jag har roat mej bäst jag kan här hemma... Pluggat lite, hållt på med arbetsprovet, musik, Naruto, Tv och deckat lite. Så jaa förutom hela sjuk delen så har väl dan vart soft.
Hehe måste bara visa en video som jag hittade på youtube när jag lyssnade på gamla naruto intron..
Haha det är en parodi på ett naruto intro. Haha så awesome!
haha bara för att jag hittade en till...
Haha ååh det här gjorde min dag!
Kram♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Hej hej! Jag är en tjej på 15 år som bloggar. (höhö rätt så uppenbart efteersom att ni läser bloggen..) Men jag bloggar om mitt liv och allt som ingår i det. Skriver om tipps om allt möjligt. Ska på Cosplay konvent i sommar så mitt liv kretsar ganska mycket kring det just nu. Jag är kreativ tecknar och pysslar lite. Jag älskar att skratta så det ploppar väl upp några kul youtubeklipp då och då.. Går på breakdance också. Så om typ 10 år när jag är pro så kanske ni får se lite av det också. Men jag håller på med lite allt möjligt. Så det blir rätt så stor variation på inläggen. Men ni får läsa helt enkelt. Enjoy!

Jul 2011