Bilder från igår

Hellu! fyllde 16 för några dar sen. Så det var massa släkt här igår. Det var sköj! Och på kvällen kom en kompis över och kollade på film. Också nice. Men i alla fall. Min lilla kusin fick låna min kamera och sprang runt med den ett bra tag. Och jag höll på att dö av skratt när jag fick tillbaka den. Ja det fanns bilder på lite allt möjligt.. Men mest massa grimasbilder på min fina släkt! Haha! Men tror jag inte får lägga upp dom så tar bara på mej pappa och emilia.. För pappa blir inte sur och emilia är jag inte så rädd för!
Haha tror inte att det fanns en enda normal bild på nån av oss 3.. Vi har någe släktdrag så vi måste grimasera så fort någon tar en bild. Men det är ju bara awesome så...
Kram♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Hej hej! Jag är en tjej på 15 år som bloggar. (höhö rätt så uppenbart efteersom att ni läser bloggen..) Men jag bloggar om mitt liv och allt som ingår i det. Skriver om tipps om allt möjligt. Ska på Cosplay konvent i sommar så mitt liv kretsar ganska mycket kring det just nu. Jag är kreativ tecknar och pysslar lite. Jag älskar att skratta så det ploppar väl upp några kul youtubeklipp då och då.. Går på breakdance också. Så om typ 10 år när jag är pro så kanske ni får se lite av det också. Men jag håller på med lite allt möjligt. Så det blir rätt så stor variation på inläggen. Men ni får läsa helt enkelt. Enjoy!

Jul 2011