Home and dead

Hellu! Har vart på Brinnande i helgen! Det är typ ett ungdomsläger i furuhöjden. Men det var awesome! Var med många vänner och hade sköj! Är helt slut nu efteråt.. Kan bero på att vi inte sov någonting andra natten.. Men aja kul vare!
Nu var det ju meningen att jag skulle till stan med lite fler vänner men jag är helt död idag.. Så man tar väl moppen till dom sen när dom har kommit hem. Så det blir ännu en kul kväll! ♥ Men det har vart en perfekt morron för tv-spel. Åh det var länge sen man bara satt och köttade alla möjliga spel. Love love!
Här kommer några bilder från helgen (hann tyvär inte ta så mycket..)
Men jaa.. jag ska nog packa lite och fortsätta spela.
Kram på er ♥

Kommentarer
Postat av: Petronella

Åh älskar blåsippor!

2012-05-03 @ 19:09:27
URL: http://taggibaken.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Hej hej! Jag är en tjej på 15 år som bloggar. (höhö rätt så uppenbart efteersom att ni läser bloggen..) Men jag bloggar om mitt liv och allt som ingår i det. Skriver om tipps om allt möjligt. Ska på Cosplay konvent i sommar så mitt liv kretsar ganska mycket kring det just nu. Jag är kreativ tecknar och pysslar lite. Jag älskar att skratta så det ploppar väl upp några kul youtubeklipp då och då.. Går på breakdance också. Så om typ 10 år när jag är pro så kanske ni får se lite av det också. Men jag håller på med lite allt möjligt. Så det blir rätt så stor variation på inläggen. Men ni får läsa helt enkelt. Enjoy!

Jul 2011