Twilight är överskattat...

Hallo.. Haft en bra dag? jo tack min var hyffsad... Den börjar med att min syrra väcker mej kl 6 på morronen. Vi hade tydligen somnat i soffan natten före. (Men varför inte låta mej sova kvar där!!?) Men i alla fall, jag släpade mej till sängen och deckade igen.
Sen så har jag väl inte gjort så mycket. Stack till gymmet på dan och köttade lite. Det var länge sen nu.
Men i alla fall det var inte det jag skulle skriva. Nu på kvällen så blev det lite film mys med familjen. Vi hyrde Breaking Dawn del 1. Och ja... vad ska man säga.. Asså filmerna är ju bra.. Men dom är lit esega och den här var rätt så överdriven... Men ååh Bella ta vargsnubben! Discokulan som alltid ser smått plågad ut sårar dej bara! Han höll på att döda dej hallå? Haha ååh blir så irriterad på filmer när det inte blir som jag vill.. Nej men vad väljer man... En kall glittrande döing, som är blek, plågad och bara skadar henne.. Eller en varm, het, gosig varulv som drar av sej tröjan var 10:e minut.. Men ja.. kärlek är svårt!
Haha men jaa det är bara en film.. Släpp det!
Men ja filmkvällen fortsätter... kram♥
(hehe brölloppet var as fint! Så ska mitt va haha)

Kommentarer
Postat av: Becka [fotoblogg]

Gud vilken vacker header du har! ♥

2012-04-02 @ 18:05:26
URL: http://photos-by-becka.fotoblogg.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Hej hej! Jag är en tjej på 15 år som bloggar. (höhö rätt så uppenbart efteersom att ni läser bloggen..) Men jag bloggar om mitt liv och allt som ingår i det. Skriver om tipps om allt möjligt. Ska på Cosplay konvent i sommar så mitt liv kretsar ganska mycket kring det just nu. Jag är kreativ tecknar och pysslar lite. Jag älskar att skratta så det ploppar väl upp några kul youtubeklipp då och då.. Går på breakdance också. Så om typ 10 år när jag är pro så kanske ni får se lite av det också. Men jag håller på med lite allt möjligt. Så det blir rätt så stor variation på inläggen. Men ni får läsa helt enkelt. Enjoy!

Jul 2011