I don't mind

Hellu. Sorry att det blir lite glest mellan blogginläggen. Men det är så mycket med skolan och allt just nu.
Men satt och rensade lite bilder nyss. (hur har hon tid att göra det om hon inte har tid att blogga?) Jag bloggar ju nu eller hur? så klaga inte.. (förlåt då..) Det är lungt.. (talking to myself..) anyway.. Jag satt och kollade igenom lite bilder och hittade de här
Haha min katt har börjat göra sådär varje kväll, så jag var tvungen att fota bara för att han e så söt. Det är jätte mysigt. Han e som en liten varm knölig halsduk eller nått. Eller liten och liten har är rätt så fet. Han väger 7-8kg.. Och han heter Tidus btw. Jaa han är döpt efter Tidus i fainal fantasy x! Got a problem with that? (nope...) tänkte väl de.. Men anyway.. Nu ska jag ta det lungt resten av kvällen..
kram på er♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Hej hej! Jag är en tjej på 15 år som bloggar. (höhö rätt så uppenbart efteersom att ni läser bloggen..) Men jag bloggar om mitt liv och allt som ingår i det. Skriver om tipps om allt möjligt. Ska på Cosplay konvent i sommar så mitt liv kretsar ganska mycket kring det just nu. Jag är kreativ tecknar och pysslar lite. Jag älskar att skratta så det ploppar väl upp några kul youtubeklipp då och då.. Går på breakdance också. Så om typ 10 år när jag är pro så kanske ni får se lite av det också. Men jag håller på med lite allt möjligt. Så det blir rätt så stor variation på inläggen. Men ni får läsa helt enkelt. Enjoy!

Jul 2011