Färga?

Hellu och god morron! har suttit och pluggat typ hela morronen... kul kul.. nah men måste göras.
Sen har jag fått brev från GUC med arbetsprovet till speldesign linjen... Har 3 veckor på mej och är sjukt stressad! Så har börjat skissa lite på det.
Sen så har jag börjat fundera på att färga håret typ bruntrött! Hihi! Visst jag trivs i blont.. Men jag är så sugen på att prova mörkt! Gaah ååh jag vet inte.. antingen så blir det typ as ljusblont eller mörk brunt rött. Kan man få lite hjälp här?
woop woop för photoshop..
Oj de blev lite lite för orange men jaa ni fattar...
Hjälp meej!
kram♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Hej hej! Jag är en tjej på 15 år som bloggar. (höhö rätt så uppenbart efteersom att ni läser bloggen..) Men jag bloggar om mitt liv och allt som ingår i det. Skriver om tipps om allt möjligt. Ska på Cosplay konvent i sommar så mitt liv kretsar ganska mycket kring det just nu. Jag är kreativ tecknar och pysslar lite. Jag älskar att skratta så det ploppar väl upp några kul youtubeklipp då och då.. Går på breakdance också. Så om typ 10 år när jag är pro så kanske ni får se lite av det också. Men jag håller på med lite allt möjligt. Så det blir rätt så stor variation på inläggen. Men ni får läsa helt enkelt. Enjoy!

Jul 2011