Some rare words of wisdom

Okej det är inte ofta jag har någe meningsfullt att skriva här så suck it all in! Såg en bild på facebook, och det som står där är så sannt!
Så om du är lite galen och random var det! Om du är en shack nörd, var det. Om du är en helt vanlig svenne med inga som hellst konstiga hobbys.. var det! Älskar du att stoppa upp ärtor i näsan medans du sjunger introt till svampbob fyrkant.. Gört! Försök inte att vara någon annan bara för att folk kollar snett på dej eller tycker att du är skum(tomte)! För jag lovar att det finns folk som älskar att vara med dej bara för att du är just du! Och det blir sjukt drygt i längden att vara någon man inte är.. Så snälla ändra inte på dej för att passa in... För våran värld skulle bli så tråkig då.
So be yourself buddy ♥
Made my point and I'm out

Kommentarer
Postat av: Agnes

Fin blogg! :) kolla gärna in min! :D

2012-05-07 @ 18:11:26
URL: http://aggelife.blogg.se/
Postat av: sigge

aahhhhhhhhh så jääävla sant. puss <3

2012-05-09 @ 20:42:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Hej hej! Jag är en tjej på 15 år som bloggar. (höhö rätt så uppenbart efteersom att ni läser bloggen..) Men jag bloggar om mitt liv och allt som ingår i det. Skriver om tipps om allt möjligt. Ska på Cosplay konvent i sommar så mitt liv kretsar ganska mycket kring det just nu. Jag är kreativ tecknar och pysslar lite. Jag älskar att skratta så det ploppar väl upp några kul youtubeklipp då och då.. Går på breakdance också. Så om typ 10 år när jag är pro så kanske ni får se lite av det också. Men jag håller på med lite allt möjligt. Så det blir rätt så stor variation på inläggen. Men ni får läsa helt enkelt. Enjoy!

Jul 2011